Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hållfastighetsingenjör med fokus på beräkningar!

Hållfastighetsingenjör med fokus på beräkningar!

Xamera · Linköping · Ansök senast 26 sep. (150 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

Denna roll befinner sig påteknikområdet skrovhållfasthet inom Aeronautics. Deras uppgift är att säkra flygplanen strukturmässigt (statiskt, utmattning och skadetålighet), vilket innebär att se till att delever upp till de krav som finns på flygplanen.Du kommer få jobba i ett team som består av en blandning av seniora och juniora. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter exempelvisdimensionering av konstruktionslösningar, FE modellering samt hållfasthetsprovning.Det finns också möjlighet att arbeta med de levererade flygplanen som är operativa hos kund.

Vi söker dig som:Vi söker dig med en grundläggande civilingenjörsexamen alternativt högskoleexamen – med fördel inom hållfasthet/mekanik. För att trivas i rollen så ser vi gärna att du har intresse och besitter kunskap inom hållfasthetsanalyser/beräkningar och konstruktionsfrågor samt att du har en vilja att utvecklas inom beräkningsområdet.

Som person bör du vara flexibel, analytisk förmåga, ödmjukhet och en känsla för laganda anser vi som viktiga egenskaper för denna tjänst. Förmågan att kunna växla mellan olika perspektiv och se till både helheten och detaljerna är viktigt. Arbete och interaktion med kunder, underleverantörer, forskningsinstitut och samarbetspartners ställer krav på god förmåga att kunna uttrycka sig verbalt och i skrift.

Om Saab:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Linköping

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons