Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gymnasielärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi

Gymnasielärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi

Bladins · Malmö · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för varje elevs lärande och högkvalitativ utbildning? Är du positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och ser möjligheter i samarbetet med andra? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Till Bladins Gymnasium söker vi nu en legitimerad lärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi för en tidsbegränsad anställning läsåret 24/25. Tjänsten är på deltid motsvarade 30%.

På Bladins ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut skickligaste lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ha lärarlegitimation och vara behörig att undervisa i respektive ämne.

  • Ta ansvar för, och ha insikt om, elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov genom att arbeta för att skapa tillgängliga och inkluderande lärmiljöer.

  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och få varje elev att nå så långt som möjligt i sitt lärande.

  • Vara en lagspelare som är aktiv i det kollegiala lärandet för att gemensamt utveckla vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Bladins Gymnasium söker nu en lärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi för undervisning på våra samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga program. I tjänsten ingår mentorskap tillsammans med annan lärare på skolan.

Tjänsten är på deltid motsvarade 30%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi. Det är meriterande om du också kan undervisa i kurser inom den beteendevetenskapliga inriktningen på samhällsvetenskapliga programmet, såsom till exempel ledarskap och organisation, genus eller kommunikation. Du förväntas ha ett genuint intresse av att utveckla dig i din profession. Du är en lagspelare som har en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”

Stiftelsen Bladins Skola är en fristående, icke-vinstdrivande skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1600 elever.

Bladins Gymnasium bedriver undervisning på de samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga programmen. På naturvetenskapliga programmet erbjuder vi inriktningen naturvetenskap och på samhällsvetenskapliga programmet erbjuder vi inriktningarna samhällsvetenskap och beteendevetenskap. På skolan går idag ca 250 elever i vackra skolmiljöer i Rönneholmsparken.

Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varaktighet: Tidsbegränsad anställning med start 2024-08-08 t.o.m. 2025-06-12.

För mer information om tjänsten, kontakta tf rektor: Tarja Kemppainen tarja.kemppainen@bladins.se

Lokalombud Sveriges Lärare: Erik Kvist erik.kvist@bladins.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bladins

Placering

Malmö

Kontaktperson

Bladins Skola, Stiftelsen

Dela jobbannonsen

Anmäl annons