Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef

Attendo Kantarellvägen · Österåker · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Välkommen till en värderingsstyrd organisation


Nu söker vi en gruppchef till Attendo Kantarellvägen

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Attendo Kantarellvägen är en livstilboende med inriktning kultur och nöje som ligger i det lummiga området Skånsta i Åkersberga. Det är ett modernt och hemtrevligt äldreboende med 40 platser fördelade på 4 avdelningar.

Vi har 30 platser för människor med kognitiva nedsättningar och 10 platser för människor med somatiska diagnoser. Vi tar även emot parboende

Beskrivning av tjänsten

Som gruppchef är din främsta uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personalansvar och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med en annan gruppchef med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Din arbetstid är förlagd 80% i omvårdnadsarbete och arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Resterande arbetstid är förlagt till administrativt arbete.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstgöring dag, kväll samt varannan helg.




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Attendo Kantarellvägen

Placering

Österåker

Kontaktperson

Attendo Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons