Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef, Industrial Civil

AFRY AB · Gävle · Ansök senast 23 juni (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer. Vill du bli en del av våra framgångar och visioner?


Vi söker dig som vågar ställa de svåra frågorna, som ser problemlösning som en rolig utmaning och som är en lagspelare. Industrial civil ligger organisatoriskt under divisionen Process Industries i AFRY.

Industrial Civil finns redan i många städer i Sverige och nu söker vi en ny gruppchef med placering på vårt kontor i Gävle.


Vi arbetar exempelvis mot pappersmassaindustrin, vattenreningsverk, oljeraffinaderier och förstudier i utvecklings- och investeringsprojekt inom industrin.

Du kommer att ha ansvar för din grupp och fokus ligger på byggkonstruktion och byggledning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

* leda och utveckla medarbetarna i gruppen

* ansvara för marknadsbearbetning och verksamhetsutveckling för gruppen

* ansvara för resultatet i gruppen

Du kommer att arbeta i egna uppdrag och har ett nära samarbete med sektionschefen och andra gruppchefer. Ibland arbetar vi i mindre enskilda projekt och ibland i långsiktiga, oftast nytänkande helhetslösningar. Grunden är alltid densamma. Nyfiket ifrågasättande av det traditionella kombinerat med avancerat ingenjörskunnande och lång erfarenhet av industriella processer och projektledning.


Kravspecifikation

Vi söker dig med relevant erfarenhet av byggprojektledning och ledarskap. Gärna som byggnadskonstruktör inom processindustrin där vi har våra kunder. Vi ser också det som meriterande att du har eller haft en liknande chefsroll i några år.


Utbildningsmässigt är du civilingenjör eller högskoleingenjör.

Som person är du:

  • Utåtriktad, resultatorienterad och trivs i en dynamisk miljö som präglas av stark tillväxt.
  • Nyfiken och gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en trivsam atmosfär för dina medarbetare.
  • En god kommunikatör och uttrycker dig med lätthet både på svenska och engelska.
  • Trygg i din organisatoriska kompetens och får utlopp för din kreativitet genom att utveckla och beskriva projektidéer på ett säljande sätt.


Ytterligare information

Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter och spännande projekt. På AFRY har du även möjlighet att bidra till att skapa hållbara lösningar för framtiden och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande och med stora möjligheter till personlig utveckling.

Du får utrymme att vara kreativ och alla möjligheter att påverka i projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera stort då ett uppdrag sällan är det andra likt.

Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsåterföring är något som AFRY uppmuntrar till. AFRY vill att du ska vara ditt bästa jag och vi kommer att hjälpas åt att komma dit.

I Gävle är AFRY ett väl etablerat kontor och det finns många härliga kollegor inom flertalet områden som vi redan jobbar tätt tillsammans med.

Vi arbetar efter en hybrid arbetstidsmodell och har bra förmåner inom företaget såsom friskvårdsbidrag och rabatter inom flertalet områden. Vi har många intressanta uppdrag framför oss på både nationell och internationell nivå.

Just nu söker vi marknadens skarpaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Kontaktuppgifter

Om rollen:

Pär Vesterlund

Sektionschef, Civil Middle North

par.vesterlund@afry.com

+46 10 505 97 99

Om processen:

Morgan Sandlund

Rekryterare

morgan.sandlund@afry.com

+46 10 505 62 18

Sista ansökningsdag är 23-06-2024 men ansökningar hanteras löpande.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons