Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef Elkraft, Västerås

Job&Talent · Västerås · Ansök senast 25 sep. (148 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

GRUPPCHEF INOM ELKRAFT TILL VÅR KUND I VÄSTERÅSFör kunds räkning har vi nu möjligheten att erbjuda en spännande möjlighet som Gruppchef inom Elkraft. I denna roll blir du en del av en verksamhet som sedan några år tillbaka befinner sig i en tillväxtfas, där man årligen lyckats dubbla sin omsättning. Du blir dessutom en del av den operativa ledningsgruppen och ges det övergripandeansvaret för dagliga drift inom elkraft.

OM TJÄNSTEN

Som Gruppchef för elkraft har du en avgörande roll där du dagligen leder elkraftsverksamheten, i det ansvaret ingår ställverk och el-centraler såväl som arbete med lågspänning. Fokus för ditt arbete kommer till stor del gå ut på att säkerställa operativ effektivitet och resultat, i det arbetet förväntas du agera som en nyckelperson genom att styra den operativa riktningen för gruppen.Samtidigt förväntas du agera som aktiv ledare i dina egna projekt.

Ansvarsområden:

  • Operativ ledning;Övervaka den dagliga verksamheten och säkerställa att alla gruppmedlemmar arbetar effektivt, fokuserat och enligt fastställda mål och strategier. T.ex. ansvara för effektiv resursallokering och personalplanering för att möta uppsatta krav och mål.
  • Ekonomisk uppföljning;Kontinuerligt fokus på ekonomisk prestation per projekt, tillhandahålla projektuppföljningar.
  • Kommersiellt;Stötta vid konflikter eller svåra situationer, jobba lösningsorienterat och tillhandahålla medling såväl som lösningar.
  • Personalansvar;Äga personalansvaret för din grupp, medverka vid rekryteringar, kompetensutveckla och genomför prestationsbedömningar. Främja en kultur av gott ledarskap och samarbete samt kontinuerlig utveckling.
  • Kvalitetsförsäkran;Säkerställa att teamet följer företagets riktlinjer och processer, implementera förbättringsåtgärder och bästa praxis för kontinuerlig kvalitetsförbättring av teamets resultat.

Annonserad tjänst är en direktrekrytering där du erbjuds anställning hos kund. För denna rekrytering har kund valt att jobba exklusivt med Job&Talent, andra leverantörers kontakt undanbedes.

OM DIG

Till denna tjänst söker vi dig som sedan tidigare har bevisad erfarenhet av operativ ledning inom relevanta områden. Du har en stark förmåga att driva och bidra till ett positivt arbetsklimat, du lägger högt värde i resultat och att se individerna i ditt team. Du har ett stort intresse för ekonomisk uppföljning och har sedan innan en vana av att jobba med diverse komplexa affärssystem.Du har även goda ledaregenskaper och en förmåga för att coacha och utveckla team såväl som individer, där till har du sedan tidigare erfarenhet av konflikthantering och du drar dig inte för att hantera jobbiga situationer.

Krav:

  • God kommunikation, både i tal och skrift, svenska såväl som engelska
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som gruppledare, gärna inom elautomation och/ eller elkraft

OM JOB&TALENT

Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Job&Talent

Placering

Västerås

Kontaktperson

Jobandtalent Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons