Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare till Hammenhögs Friskola

Grundskollärare till Hammenhögs Friskola

Hammenhögs Friskola Ek För · Simrishamn · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan grundskollärare i din ansökan

Hammenhögs Friskola söker legitimerad grundskollärare till årskurs 1-6 på ca 70-100%. Vi söker bild- och slöjdlärare med behörighet att undervisa i de bägge slöjdarterna. Även annan ämnesbehörighet och intresse/kunskap för odling är meriterande. Annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig kan också vara meriterande.

Du har ett intresse för didaktiska frågor där elevernas individuella lärande, utveckling och inflytande är i fokus. Du är väl förtrogen med läraruppdraget och du planerar, genomför och utvärderar din undervisning systematiskt utifrån styrdokument och vetenskaplig grund. Att utöva ett aktivt och tydligt ledarskap är en av dina viktigaste arbetsuppgifter. Du ska vara positiv, engagerad, ansvarstagande och ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du måste trivas med att arbeta i team och ha ett intresse för utveckling och lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med modern kommunikation- och informationsteknik (IKT) i undervisningen och sökande skall ha god kompetens inom IKT. Du kommer bland annat att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation samt för kontakter med elever och vårdnadshavare.

Om du är personen vi söker resonerar vi om tjänstens omfattning när vi träffas.

Hammenhögs Friskola tillämpar sex månaders provanställning med möjlighet till fast tjänst.

ÖVRIGT

Hammenhögs Friskola är en skola i Simrishamns kommun med årskurserna F-6 samt förskola och fritidshem.

Vi använder ledorden natur, kultur, kreativitet samt hälsofrämjande som profilering för skolans verksamhet och arbetssätt. Vi använder kulturämnena samt odling som pedagogiska verktyg för lek, inlärning och utveckling. Elevgrupperna är fantastiska och arbetslaget har en fin sammanhållning som kommer att vara dig behjälplig. Att ha kul är viktigt, både med eleverna och kollegiet. Här blir alla sitt allra bästa jag oavsett om man är elev eller vuxen.

Vi tillämpar tobaksfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi förbehåller oss att annonsen kan komma att plockas bort om vi hittar en lämplig medarbetare innan utsatt tid i annonsen.

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom förskola/skola.

Bifoga din lärarlegitimation med din ansökan. Har du ännu inte fått din lärarlegitimation bifogar du ditt examensbevis.

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hammenhögs Friskola Ek För

Placering

Simrishamn

Kontaktperson

Hammenhögs Friskola Ek. För.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan grundskollärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons