Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare Sv/SO

Kangos Kultur & Ekologiskola · Pajala · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Tjänsten ska kombineras med andra uppgifter upp till heltid efter behörighet och kompetens

Till exempel lärare i andra ämnen som engelska, bild, musik, slöjd, hem & konsumentkunskap, idrott och hälsa eller specialundervisning.

Kangos Kultur-& Ekologiskola är en fristående skola som bedrivits i drygt 25 år och har idag ca 60 barn/elever. I vår organisation inryms fritids-, för- och grundskola F - åk9, B-form. Vår profil är kultur och ekologi. Vi lär oss meänkieli (det lokala språket), vi undersöker den tornedalska och den samiska kulturen, vår ambition är att ekologi ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi arbetar temainriktat och ämnesövergripande för att ge eleverna en helhetsbild av det de lär sig. Vi har en fin inne- och utemiljö och vistas mycket i skog och mark under läsåret.

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare, är intresserad vår profil samt tycker om att vistas ute i naturen. Vi söker en lärare med huvudsaklig undervisning i årskurs 4- 6 och Sv/So men det är meriterade med behörighet i kombination med andra ämnen så som engelska, bild, musik, slöjd, Hk, idrott eller specialundervisning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kangos Kultur & Ekologiskola

Placering

Pajala

Kontaktperson

Kangos Kultur och Ekologiskola

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons