Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare: Slöjd. Bild. Musik. Hem- och konsumentkunskap.

Grundskollärare: Slöjd. Bild. Musik. Hem- och konsumentkunskap.

Freinetskolan Mimer ek fören · Norrtälje · Ansök senast 3 maj (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i slöjd/bild/ HKK/musik i din ansökan

Vi söker lärare i slöjd åk 1-9 (främst textil men även trä- och metall), bild åk 1-6, musik åk 1-5, HKK åk 6, från ht -24. Deltidstjänster. Tjänsterna går ev. att kombinera med annat upp till 100%, beroende på den sökandes behörighet i andra ämnen. Lärarlegitimation och behörighet för tjänsterna är ett krav.

Du är en engagerad pedagog, som vill arbeta på en skola med stort engagemang, professionalism och som driver utvecklingsarbeten. Vi arbetar utifrån Célestin Freinets teorier om barns lärande och utveckling. Inom freinetpedagogiken har de estetiska ämnena en stark ställning utifrån Freinets tankar om att handen och hjärnans arbete är lika mycket värda.

Freinetskolan Mimers låg- och mellanstadium ligger på Utvägen 25 i Norrtälje, medan högstadiet ligger på Valhallagatan 1 i fd Tingshuset, Norrtälje.

En av Mimers ledstjärnor är att Alla barn är vinnare och vi förväntar oss att all personal omfattas av det förhållningssättet. Vi har stor efterfrågan på våra elevplatser och kön till skolan fylls ständigt på. Ett intresse för freinetpedagogik är en förutsättning för tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Freinetskolan Mimer ek fören

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Freinetskolan Mimer ekonomisk fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i slöjd/bild/ HKK/musik i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons