Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare i MA/NO till Sunnadalskolan åk. 7-9

Grundskollärare i MA/NO till Sunnadalskolan åk. 7-9

Karlskrona kommun · Karlskrona · Ansök senast 31 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I Karlskrona är våra ambitioner höga och vi brinner för att utveckla den moderna staden i havet. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens Karlskrona tillsammans med våra barn och unga. Välkommen till Blekinges största arbetsgivare, där dina möjligheter att utvecklas är goda. Läs mer här: Jobba i skolan 

 

Grundskollärare i MA/NO till Sunnadalskolan åk. 7-9
Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra duktiga lärare och medarbetare. Våra medarbetare kännetecknas av stort engagemang och hög kompetens.

Sunnadalskolan är en F-9 skola som arbetar med ett kollegialt lärande genom att bland annat tillämpa ett tvålärarsystem som ger möjligheter till kontinuerlig utveckling. Vi har bred kunskap och erfarenhet av att ta emot barn och ungdomar och erbjuda dem en bra utbildning. Sunnadalskolan är en av skolorna som Kunskapsförvaltningen gör en särskild satsning på, bland annat innebär det att du som legitimerad pedagog får ett lönetillägg. Vill du veta mer kom gärna förbi och träffar oss skolledare och våra engagerade pedagoger som kan berätta mer hur det är att jobba hos oss på Sunnadalskolan

Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 7-9 inom ämnena Matematik och Naturorienterande ämnen. Som lärare på Sunnadalskolan kommer du att spela en viktig roll i våra ungdomars utbildning och utveckling. Vi ser att du är intresserad av att utveckla undervisningen med varierade arbetssätt samt har ett stort engagemang. Du tycker om att arbeta i arbetslag, ser relationsbyggande med elever, kollegor och föräldrar som en förutsättning för ditt arbete med våra ungdomar.
 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare åk 7–9 lärare i ämnena Ma/NO. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Anställningen
Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100 %     
Tillträde till tjänst: 9 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.      
Tillsättning av tjänst sker om erfoderliga beslut tas.
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.  

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2024.

Kontaktperson
Jessica Berg, rektor, 0455 - 30 37 61


Facklig företrädare
Carina Svensson, Sveriges lärare, 0455-30 48 69 


Förmåner
I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Karlskrona kommun

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Karlskrona kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons