Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare 4-9/ Mellanstadielärare/ Högstadielärare

Grundskollärare 4-9/ Mellanstadielärare/ Högstadielärare

STIFTELSEN KÄLLAN · Västerås · Ansök senast 5 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i din ansökan

Pilträdsskolan är en friskola med ca 240 elever som betonar kunskap, trygghet och elevens unika värde. Skolan startades 1994 och bedriver undervisning i skolår F-9 samt fritidsverksamhet. I anslutning till skolan finns Pilträdets förskola för barn 1-5 år. Huvudman är Stiftelsen Källan i Västerås och skolan finns på Vallby.

Vi söker nu inspirerande lärare till mellan- och högstadiet som tillsammans med oss vill forma framtiden och bidra till en meningsfull skolgång för våra elever. Vi önskar att du har högskoleutbildning (Grundskollärare 1-7 eller 4-9, lärare mot äldre åldrar, mellanstadielärare eller högstadielärare) och erfarenhet av arbete i grundskolan. Lärarlegitimation är meriterande. Vi ser även att du är förtrogen med läroplanen, kursplaner, skolverkets riktlinjer och grundskolans verksamhet. Du är ansvarstagande, självständig, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga.

Som lärare hos oss kommer du att samarbeta, planera och utvärdera undervisningen i samråd med kollegor och elever. Du är duktig på och intresserad av att kontinuerligt utveckla ledning och stimulans och extra anpassningar i din undervisning. Vi arbetar aktivt med motiverande och värdeskapande undervisning. I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap och kontakter med vårdnadshavare. Vi är en skola där alla elever i F-9 har tillgång till iPad och det är viktigt att du ser och utnyttjar de möjligheter som detta innebär. Du har god datavana. Du har även ett genuint intresse för att arbeta med elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god vana att samarbeta.

Vi söker dig som får energi av att arbeta med människor. Du driva av att hitta nya arbetssätt och vill bidra till ett välplanerat och strukturerat arbete. Du tycker om att samarbeta och relatera till andra på ett lyhörda och smidigt sätt. I mötet med andra är du prestigelös, empatisk och tillmötesgående. Ditt intresse och din vilja att hjälpa andra märks i ditt dagliga arbete. Vill du vara med och bidra med planering och utveckling av verksamheten tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan. Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad för våra elever varje dag.

Tjänsten är en ferietjänst. Ämnen går att kombinera.

Vi söker lärare i följande ämnen:

Slöjd åk 3-9

Idrott åk 1-9

Musik åk 4-9

Hem- och konsumentkunskap åk 6-9

Spanska åk 6-9

Franska åk 6-9

Svenska som andraspråk åk 7-9

Mellanstadielärare - alla ämnen

Andra ämneskombinationer kan vara av intresse.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STIFTELSEN KÄLLAN

Placering

Västerås

Kontaktperson

Stiftelsen Sion

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons