Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundlärare åk 1-3 till Allsta skola

Grundlärare åk 1-3 till Allsta skola

Allsta skola · Sundsvall · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens AS013 i din ansökan

Allsta skola är en F-6 grundskola som ligger i ett naturskönt område en mil söder om Sundsvall. Skolan är belägen mellan Prästhusberget och Klingstatjärn, med närhet till skogsstigar, skidspår och fornlämningar. Här har det funnits en byskola i över 100 år. Skolan är liten till sin storlek och på så sätt kan vi skapa en trygg miljö för både elever och personal. Allsta skola strävar efter att ha 100% behöriga pedagoger som är måna om att se varje elev varje dag.

Allsta skolas vision är att ha en trygg och tillåtande lärmiljö som präglas av nyfikenhet, kreativitet och arbetsglädje. Varje elev har tilltro till sin egen förmåga och ges möjlighet att utveckla hela sin potential utifrån sina egna förutsättningar, i samverkan med andra, både vuxna och barn. Utbildningen ger eleverna verktyg att leva och verka i vårt samhälle på ett demokratiskt och hållbart sätt.

Allsta skola har hållbar utveckling som profil. I Agenda 2030 framhålls både miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Vår skola har särskild tonvikt på social hållbarhet, rörelse och hälsa, samt utomhuspedagogik. Vi har också ett eget tillagningskök där vår kock lagar all mat på plats.

Skolan startade sin verksamhet för årskurs F-2 samt fritidshem höstterminen 2023. Det går 39 elever på skolan och till hösten räknar vi med 20 elever till. Vi bygger upp verksamheten underifrån och växer för varje läsår, med målet inställt på 100 elever. Hos oss får du en unik chans att bidra till lokal förankring och hållbar utbildning för våra elever och att få se en liten skolenhet växa och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu utöka vårt team med en grundlärare till lågstadiet. Du kommer att vara en del av Allsta skolas lärararbetslag. Tillsammans med dina kollegor planerar och ansvarar du för utvecklingen av undervisningen.

Du kommer att undervisa i årskurs 1. Du ansvarar för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av undervisningen i din klass. Du kommunicerar även med vårdnadshavare och övriga kollegor.

Du är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet och i arbetet mot uppsatta mål, och du bidrar till att utveckla vår skola utifrån LGR 22.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med legitimation för undervisning i årskurserna F-6 eller motsvarande. Kunskap om att lära ut läsa, skriva och räkna är grundläggande. Utbildning i specialpedagogik, utomhuspedagogik och i de estetiska ämnena är meriterande. Erfarenhet av arbete i grundskolan är meriterande, men vi uppmuntrar även nyexaminerade lärare att söka.

Du är en driven pedagog och en trygg ledare med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du är flexibel och lösningsfokuserad, och anpassar dig lätt efter förutsättningarna. Du bidrar till verksamheten med ditt engagemang och dina idéer och har eleverna och skolans bästa i fokus.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du drivs av ett engagemang att se varje barn varje dag och att få alla elever att lyckas. Du trivs med att arbeta på en mindre enhet och har ett stort intresse för hållbar utveckling och värdegrundsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Omfattning: 100%

Tillträde: 2024-08-12 eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar 6 månaders provanställning som sedan går över till tillsvidareanställning.

Allsta skola verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetslag. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Huvudman för Allsta skola är Allstabygdens skolförening.

För mer upplysningar om tjänsten, kontakta rektor Laura Brander, via e-post info@allstaskola.se eller telefon 076-0224014.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allsta skola

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Ideella fören Allstabygdens skolfören med företa

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens AS013 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons