Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grounds Keeper/Maintenance

Konecranes Lifttrucks AB · Markaryd · Ansök senast 14 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Trivs du i en roll med arbetsuppgifter inom ett brett område som sträcker sig från idé till färdig lösning? Då kanske du är vår nya Underhållstekniker!

Din arbetsdag

Som underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta med säkerställande av produktionsprocessen genom att utveckla och underhålla diverse utrustning. Detta genom ett nära samarbete med produktionsteknik för att sätta tydliga standarder som uppfyller produktionskraven. Du kommer även att jobba med att upprätthålla en god standard gällande säkerhet, kvalité och miljö för företagets olika fastigheter. Det innebär att både att utföra samt samarbeta med både interna och externa leverantörer där vi har ett underhållssystem som stöd.

Arbetet med underhållsteknik är viktigt för att vi ska kunna ge förutsättningar att möta morgondagens krav och teamet du kommer att bli en del av består av sju medarbetare, både produktions- och underhållstekniker.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Delta och driva förbättringsarbete med fokus på säkerhet, ergonomi, kvalité och produktivitet.
  • Följa upp ständiga förbättringar i produktion genom ronderingar för en god arbetsmiljö.
  • Säkerställa att service, kalibrering och annat löpande underhåll blir genomfört enligt underhållssystemet.
  • Upprätthålla dokumentation av arbete i underhållssystem.
  • Vara behjälplig vid omflyttningar och ombyggnationer.
  • Hjälpa med att tillgodose myndighetskrav gällande fastighet.

Du kommer att få vara del i mycket spännande som händer inom produktion/fastighet med en pågående och framtida expansion som innebär många nya projekt och produkter.

Placering för rollen är hos oss i Markaryd och du rapporterar till Production Technology and Facility Manager.

Varför Konecranes Lifttrucks?

Vårt uppdrag är att bygga och anpassa de bästa, mest tåliga, tunga lyfttruckarna åt våra kunder. Detta har varit vår väg, vår kärna, sedan vi gjorde vår allra första lyfttruck 1959. Vid vår tillverkningsenhet i Markaryd utvecklas och monteras gaffeltruckar med lyftkapacitet 10–65 ton samt containerhanteringsmaskiner för lastade och tomma containers. Vår produktion är kundorderstyrd med en stor del kundanpassningar.

På Konecranes hamnar du i händelsernas centrum och får en utmanande och rolig uppgift som Underhållstekniker i ett företag som värdesätter kvalitet och goda kundrelationer. Här finns utmärkta möjligheter till kompetensutveckling och en internationell karriär!

Vem är du?

Vi söker dig med tekniskt intresse och har tidigare erfarenhet av underhåll.

  • Det är meriterande att kunna arbetssätt enligt Lean principerna.
  • Det är meriterande att kunna engelska.
  • Du har god dator- och verktygsvana.

Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor på alla avdelningar. För att lyckas i rollen som underhållstekniker är det viktigt att du är strukturerad och engagerad samt flexibel. I förändringar och förbättringsarbete är du en del i ett team med produktionstekniker där syfte att skapa en framtida produktion som möter våra kunders krav på säkerhet, kvalité och flexibilitet.

Kontakt

Ansökan med CV samt presentationsbrev skickar du in via vår rekryteringsportal. Sista ansökningsdatum är 13/5. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Petar Zivojinovic, Production Technology and Facility Manager, +46 700 874 021, Pelle.zivojinovic@konecranes.com.

Varmt välkommen

Konecranes är en global ledare inom materialhanteringslösningar, med ett brett kundregister från flera branscher. Vi sätter konsekvent riktmärket inom branschen, från dagliga förbättringar till avgörande genombrott, genom vår vetskap om att det alltid finns ett säkrare, mer produktivt och mer hållbart sätt. Därför har Konecranes, med sina cirka 16 000+ anställda i över 50 länder, förtroendet att varje dag lyfta, hantera och flytta det som världen behöver.

Konecranes försäkrar att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö fri från all typ av diskriminering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konecranes Lifttrucks AB

Placering

Markaryd

Kontaktperson

Konecranes AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons