Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grävmaskinist Rivning

Kaj Johansson Gruppen · Umeå · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hur ser din arbetsdag ut?

Som rivningsmaskinist hos oss har du en central roll ute i våra projekt. Med hjälp av platschef och yrkesarbetare så arbetar ni projektvis mot uppsatta mål. Där är du delaktig i planering av den dagliga driften med allt vad det innefattar. Det kan också innebära en del kontakt med beställare, kunder och UE.

Våra projekt är till största delen inom Umeå med närområden.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och känner en stolthet för det arbete du utför. Har du erfarenhet av arbetsledning är det en merit.

Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang.

Företaget har funnits i mer än 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.

FöretagetKaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin och Slam & Renhållning. Koncernen har drygt 240 anställda och omsätter ca 470 miljoner. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby och ett kontor i Umeå.

Det som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på eller www.kajs.se. www.allmiljo.se

Intresserad?Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.har du frågor kontakta gärna Peder Hellgren

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kaj Johansson Gruppen

Placering

Umeå

Kontaktperson

Kaj Johanssons Åkeri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons