Jobbsafari är en del avschibsted logo

Granitor söker industrimekaniker

Granitor söker industrimekaniker

Nordic Mechanical Solutions AB · Botkyrka · Ansök senast 9 juni (40 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi behöver dig, du som gillar att skruva och meka, är hobbymekaniker på fritiden eller bara allmänt händig. Gillar att få saker att fungera och tycker de är spännande att skruva ner och sätta ihop.

Hos oss på Granitor Mechanical arbetar du med service och montage på industrirörsanläggningar. Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner, växlar, pumpar och övrig utrustning.

Du arbetar i team som tillsammans med arbetsledare genomför projekt ute hos våra kunder. Arbetet utförs inom nybyggnad, ombyggnad samt reparationer.

Den ena dagen är inte den andra lik, vi ställs ofta inför spännande utmaningar som kräver både vilja, tankekraft och händiga fingrar. Vårt fokus ligger på kunden och vi drivs av att tillsammans göra kundens vardag enklare.

Vi på Granitor Mechanical Stockholm är ett skönt gäng som söker efter kollegor. Vill du veta mer om oss, kolla in vår hemsida.

Vi har en verkstad i Tullinge som vi kallar hemma, men oftast är vi ute hos våra kunder.

För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt såväl som i team, ha en god kommunikationsförmåga och viljan att hitta lösningar inte problem.

· B-körkort.

· Erfarenhet av maskinreparationer

· Ritningsläsning

· Erfarenhet av att arbeta med pumpar och växellådor


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Mechanical Solutions AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Nordic Mechanical Solutions AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons