Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grafisk design, sociala medier samt kundtjänst

Grafisk design, sociala medier samt kundtjänst

Granqvist Sportartiklar AB · Karlstad · Ansök senast 3 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker en person som kan ta hand om vår kundtjänst samt har kunskap om sociala medier/hemsida/grafisk design till vårt huvudkontor i Karlstad! Är det du?


Om oss:

Granqvist Sportartiklar AB säljer och producerar handskar till sport, militär, polis och brandmän.

Företaget grundades 1984 och startade med längdskidhandskar under namnet LillSport. Dessa handskar produceras fortfarande och är en av de populäraste längdskidhandskarna i världen och används av många elitskidåkare.

Vårt huvudkontor ligger i Karlstad men vi arbetar tätt ihop med vår produktion tillika dotterbolag i Zlotow, Polen. Produktionen i Polen har idag 350 anställda.


Vad ska du göra hos oss?

Vi söker en person som kan hjälpa oss med grafisk design, hemsida samt ansvara för våra sociala medier. I tjänsten ingår allmän kundtjänst och orderhantering. Du ska sköta vår webbshop samt hantera returer och reklamationer. Du ska vara en i vårt team främst gällande LillSport men då vi är en liten arbetsgrupp kan man komma att behöva rycka in i de andra delarna vid behov. Kontoret ligger i Hynboholm, strax utanför Karlstad.

Vem är du?

Du är en person som är strukturerad och driven och du trivs med att arbeta i team. Du har goda kunskaper inom ads och sociala medier samt goda kunskaper i adobe-programmen. Tidigare erfarenhet eller utbildning inom grafisk design och/eller sociala medier är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och kan med lätthet ta dig an ett nytt datasystem. Det är meriterande om du är inne i sportvärlden eller intresserad av längdskidor. Eftersom vi har daglig kontakt med vår produktionsenhet i Polen samt våra utländska kunder ska du vara bekväm med att använda engelska i tal och skrift.

Villkor:

Tjänsten är i första hand ett vikariat from 15 aug-31 juni men kan komma att förlängas vid behov.

100% Måndag-fredag 8.00-17.00

Är du intresserad?

Välkommen att höra av dig till oss senast 3/6

Vi ser fram emot din ansökan!

/Granqvist sportartiklar AB, team LillSport

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Granqvist Sportartiklar AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Granqvist Sportartiklar AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons