Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gotlands sjukhem söker sjuksköterska

Gotlands Sjukhem · Gotland · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.

Som sjuksköterska på Gotlands Sjukhem är du en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer.

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig för 18 st boenden och arbetsleder omvårdnadsarbetet på avdelningen. Ditt uppdrag är att utveckla vård och omvårdnad och se till att god kvalitet upprätthålls inom ramen för HSL. Du ska handleda, undervisa och delegera uppgifter till omvårdnadspersonalen. Tillsammans i team med omvårdnadspersonal, rehab och chef samverkar vi kring den boende utifrån den enskilde vårdtagarens individuella behov.

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser vilket gör att du behöver kunna fatta självständiga beslut. Arbetet kräver flexibilitet och självständighet. Du tar en aktiv del i vårt gemensamma arbete och vårt utvecklingsarbete för att vi ska nå våra uppsatta mål.

På helger är du arbetsledare för hela verksamheten och du skall ha förmågan att kunna prioritera och arbeta utifrån verksamhetens behov.

Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga omvårdnadsarbetet och i möten med människor, såväl med de boende och anhöriga som med dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt för att samarbeta.


Din kompetens och erfarenhet


Du behöver:

• vara legitimerad sjuksköterska, minst 2 års erfarenhet.

• ha god vana att dokumentera. Vi dokumenterar i Treserva

• ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift


Det är meriterande om du har:

• vidareutbildning som distriktssköterska alternativt specialistutbildning inom vård av äldre.

• erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom äldreomsorgen.


Arbetstid: ca 90% - dag och var tredje helg.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsten kan därmed bli tillsatt innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.


För frågor:

Kontakta verksamhetschef Paula Lusth 0498-120781 alt. info@gotlandssjukhem.se




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gotlands Sjukhem

Placering

Gotland

Kontaktperson

Gotlands Sjukhem

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons