Jobbsafari är en del avschibsted logo

Global exportchef till Geotech

Reperio · · Ansök senast 10 okt. (160 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en erfaren teknisk säljare eller försäljningschef som står redo för nästa steg i din karriär? Geotech söker nu en Exportchef som inte bara tar ansvar för företagets internationella marknad, utan även får möjligheten att forma och utveckla en helt ny roll inom organisationen. Som världsledande tillverkare av utrustning för fältgeotekniska undersökningar har Geotech en imponerande produktportfölj med stor potential på den globala marknaden.

Om företaget:

Ingenjörsfirman Geotech AB grundades 1970, med visionen att underlätta det hårda arbetet i fält och för att sprida mer noggranna metoder för geotekniska undersökningar. Med årtionden av erfarenhet erbjuder företaget en bred produktportfölj med avancerade borrvagnar och sonder, grundvattenrör och annan fältutrustning.

Du erbjuds:

  • Frihet och ansvar i balans
  • För rätt individ finns en unik möjlighet att lyckas och göra avtryck i branschen
  • Flexibiliteten i ett mindre företag, med tryggheten av Indutrade som stabila ägare
  • Möjlighet att vara en central del av Geotechs spännande förändringsresa inom försäljning

Arbetsbeskrivning:

Som Exportchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla företagets exportverksamhet med fokus på att öka försäljningen och expandera affärerna internationellt utanför Norden. Din roll innebär att aktivt driva strategier för att utöka Geotechs återförsäljarnätverk samt direkt bearbetning av kunder, vilket innebär en del resande.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Utveckling och implementering av företagets exportstrategi för att maximera tillväxtpotentialen på internationella marknader.
  • Identifiering och utvärdering av affärsmöjligheter för Geotechs produkter och lösningar.
  • Uppbyggnad och underhåll av långsiktiga affärsrelationer med befintliga och potentiella kunder, distributörer och partners över hela världen.
  • Förhandling och slutförande av internationella avtal samt övervakning av deras genomförande.
  • Ansvar för en direktrapporterande exportsäljare för instrument

Som Exportchef ingår du i ledningsgruppen.

Vem är du?

Hos Geotech arbetar du i en dynamisk och framåtlutad organisation, där din förmåga att ta initiativ, din nyfikenhet och ditt engagemang uppmuntras och värdesätts.

Är du en "doer" som inte bara pratar utan agerar? Har du ett starkt självförtroende som driver dig att överträffa dig själv? Är du nyfiken till din natur och vågar ifrågasätta det etablerade för att hitta nya och bättre lösningar? Är du redo att omfamna förändringar och anpassa dig i en dynamisk miljö? Om du svarar ja på dessa frågor då kan det här vara rätt tjänst för dig.

Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som säljare gentemot återförsäljare, goda kunskaper i engelska i tal och skrift, är resvillig och har ett genuint intresse för teknik? då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökningsprocessen

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Geotech med Reperio Search. Tveka inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på telefon, 072 – 325 66 96.

Geotech välkomnar sökande från alla bakgrunder och uppmuntrar mångfald i sin organisation.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Reperio

Kontaktperson

Reperio Search AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons