Jobbsafari är en del avschibsted logo

Geotekniker

C3S · Helsingborg · Ansök senast 11 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

C3S Miljöteknik är ett engagerat konsultbolag inom miljö, omgivningspåverkan och geoteknik. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara värden i samhällsbyggandet. Våra konsulter utför tjänster inom miljö, geoteknik, avfallshantering samt omgivningspåverkan. Vi är även en viktig del av Qflow Group som kopplar samman de bästa teknikkonsultbolagen inom bygg- och anläggningsbranschen.

Vi växer och är därför glada att välkomna fler engagerade geotekniker som vill vara med och bygga upp vår Geoteknikavdelning!

Är du en nyexaminerad geotekniker eller en senior uppdragsledare? Oberoende erfarenhet så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi eftersträvar att anpassa rollen så att dina styrkor kommer till sin bästa rätt där du får möjlighet att utvecklas. Är du vår nästa handläggare, uppdragsledare, geokonstruktör eller trivs du kanske med en kombination av roller?

Hos oss ingår du i ett härligt gäng där vi har specialister som är verksamma som exempelvis miljökonsulter, geotekniker och besiktningsmän. Genom våra expertkompetenser skapar vi förutsättningar för innovativa lösningar där vi kan utmana oss själva och kunden i jakten på hållbara, säkra och sådana pålitliga lösningar. Då vi har en platt organisation, med närhet till snabba beslutsvägar, finns det goda möjligheter för dig att påverka och utvecklas. Vi arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med att kartlägga, sammanställa och analysera för att identifiera förbättringsåtgärder för kund såväl som för miljö.

Handläggande geotekniker

Som handläggande geotekniker kan dina arbetsuppgifter bestå av att planera och ta fram underlag inför fältundersökningar och sammanställa marktekniska undersökningsrapporter. Du arbetar nära kollegor och chefer med kontinuerliga avstämningar och uppföljningar. I rollen ingår hantering av provtagning för labrationsanalyser och hantering av fältdata i programvaran Geosute, CONRAD och CAD. Du arbetar med framtagning av bilagor, ritningar och bygghandlingar tillhörande respektive projekt och säkerställer att MUR (mottagning, uppdatering, revidering) uppdateras agilt och löpande.

Geokonstruktör

Som geokonstruktör innebär dina arbetsuppgifter i huvudsak att ha intresse för/behärska olika beräkningar av spont och pålar. Är du en fena på att ta fram relevanta ritningar och sammanställa projekteringsPM? Då är denna tjänsten för dig!

Geotekniker - uppdragsledare

Som uppdragsledare tar du ansvarar för hela projektet från start till mål och håller regelbunden kontakt med kunden, handläggande geotekniker och andra interna och externa inom olika discipliner. Du har en viktig roll inför, och vid våra fältundersökningar, med att planera och ta fram underlag till våra fältgeotekniker. I rollen ansvarar du även för framtagning, sammanställning och redovisning av resultat av MUR. Att bedöma, dra slutsatser samt ge rekommendationer i ProjekteringsPM såväl som PM Geoteknik är viktigt för att säkerställa vår höga kvalitet. Även sättnings- och stabilitetsberäkningar, schaktbottenbesiktningar och utredningar kring plattbelastningsförsök ingår i ditt arbete.

För att trivas hos oss har du en hög servicekänsla och trivs med att arbeta i en relationsskapande roll med ett stort engagemang för människor och miljö. Ditt intresse speglas genom relevanta studier inom området. Vid denna rekrytering kommer det att läggas stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en positiv lagspelare som sätter laget framför jaget. Då du kommer arbeta med kunder i södra Sverige är körkort är ett krav för tjänsten. I dagsläget har vi möjlighet att erbjuda kontor i Malmö, Helsingborg samt Halmstad.

Vi erbjuder en ständigt lärande organisation där vi utgår från befintliga, traditionella lösningar och utvecklar dessa vidare. För oss är det viktigt att alla trivs och har kul på jobbet; och om vi får säga det själva - så är vi ett rätt härligt gäng!

Vi ser fram emot din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

C3S

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Qflow Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons