Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gekås Ullared söker Arbetsmiljöingenjör

Gekås Ullared söker Arbetsmiljöingenjör

Gekås Ullared · Falkenberg · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

Som Arbetsmiljöansvarig på Gekås driver du och ansvarar för framtagande och utvecklingsarbete vad det gäller arbetssätt inom arbetsmiljö och hälsa samt följer upp arbetet inom området gällande mål och nyckeltal. Du ansvarar för att säkerställa kontinuerligt förbättringsarbete inom arbetsmiljö och att externa lagar och förordningar omhändertas enligt instruktioner och rutiner. En viktig del är att arbeta med strategier för hälsa, arbetsmiljö och säkerhet.

Arbetet innefattar även att driva vårt proaktiva arbete inom friskvård samt ansvar för våra arbetskläder och skyddsutrustning

Rollen innebär mycket kontakt med den interna organisationen likväl som med externa samarbetspartners. Även om arbetsmiljöarbetet utförs av alla medarbetare, så ansvarar du för att det följs enligt givna riktlinjer. Det handlar om att skydda alla medarbetare från olycksfall och ohälsa, då medarbetaren är vår viktigaste resurs.

Vi har befogenhet att utveckla och förändra, men alla har möjlighet att påverka arbetsmiljön. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att kommunicera med samtliga yrkesgrupper som kan vara involverade i verksamheten.

Din profil:

Som Arbetsmiljöansvarig har du ett genuint intresse för just arbetsmiljöfrågor. Vi ser gärna att du har utbildning inom området och har minst några års erfarenhet med dig av arbete med den här typen av frågor. Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera.

Att arbeta med inställningen att kunna ställa om planering och arbetssätt efter nya förutsättningar är något som faller sig naturligt för dig. Att sätta mål och aktiviteter för att nå dessa samt följa upp och förbättra är något du brinner för.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Gekås Ullared får du chansen att arbeta i en inspirerande och snabbfotad organisation där ingen dag är den andra lik. Vi erbjuderförmåner, en plats i ett engagerat team och stora möjligheter att utvecklas professionellt.

Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Arbetstid: 100%, dagtid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-04-30 Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktperson: Kattis Abrahamsson HR-chef kattis.a@gekas.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gekås Ullared

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Gekås Ullared AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons