Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gästrike Återvinnare söker verksamhetskoordinator

Gästrike Återvinnare söker verksamhetskoordinator

Gästrike återvinnare · Gävle · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tillsammans jobbar vi för en värld som räcker längre!

Gästrike återvinnare söker nu en operativ verksamhetskoordinator som vill vara med och göra skillnad. Vill du vara med och utveckla verksamheten hos Gästrike Återvinnare? Vår verksamhet behöver nu en skicklig operativ verksamhetskoordinator som är målorienterad och självmotiverad. Då det här är en ny roll hos oss, så kommer du att ha stora möjligheter att forma den här rollen själv utefter verksamhetsbehov, och att sätta upp struktur och processer för ditt arbete. Den framgångsrika kandidaten kommer att behöva kunna variera mellan praktiskt och administrativt arbete samt vara duktig på att organisera och prioritera sina arbetsuppgifter med frihet under ansvar.

 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

Gästrike återvinnare har en processorienterad verksamhet. Som verksamhetskoordinator har du en betydelsefull roll och ansvar för att koordinera och utveckla områden inom en process med skiftande karaktär. Stort fokus i tjänsten ligger på att utreda, kravställa och organisera den egna processen utifrån operativa, administrativa och ekonomiska aspekter. Tjänsten innebär ansvar för att följa upp och utveckla arbetssätt som bidrar till att en god regelefterlevnad ständigt upprätthålls. Vidare ansvarar du för organisationsstruktur i frågor som rör fastighet, avfall och skötsel. Du kommer också att du ansvarar för fastighetsprocessen och att bistå fastighetsägaren med underhåll, drift och skötsel. I ditt ansvar ingår också att förvalta och avveckla delar av vårt bestånd på cirka 100 återvinningsstationer runtom i våra fem ägarkommuner. Tjänsten innebär inte personal- eller budgetansvar.  

 

Vi ser att du tar ansvar för:

  • Organisationsstruktur inom tjänstens ansvarsområden.
  • Arrendefrågor.
  • Underhåll och upprättande av underhållsplaner för fastigheter.
  • Driva verksamhetsutvecklingsprojekt.
  • Delta som sakkunnig och kravställare i utvecklings- och investeringsprojekt.
  • Beställa, kravställa och följa upp leverantörer inom tjänstens ansvarsområde.
  • Samverka med konsulter i genomförandet av entreprenader.
  • Budgetering och ekonomisk uppföljning.
  • Samverkan med övriga processer/avdelningar, samt olika samarbetspartner och intressenter.
  • Avvikelsehantering.
  • brandskyddet för hela organisationen.

 

Vem är du?

För att bli framgångsrik och trivas i rollen ser vi att du har ett stort mått av självledarskap, kan fatta beslut och trivs i ett arbete med stor variation. Som person är du organiserad och van att ta initiativ och lösningsorienterad. Vidare är du utvecklingsorienterad, kommunikativ och bra på att samverka med andra då du kommer ha mycket kontakt med kollegor, underleverantörer och markägare, varför vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vi ser att du

  • Har relevant dokumenterad utbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbete.
  • Har erfarenhet av att leda eller koordinera projekt.
  • Har erfarenhet av brandskyddsarbete.
  • Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Har god datorvana samt kunskaper i Officepaketet.
  • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller arrendefrågor är meriterande. Likväl om du varit med i entreprenadupphandlingar och har kunskaper om allmänna bestämmelser runt dessa.

 

Om Gästrike återvinnare

Gästrike återvinnare är ett kommunalförbund bestående av Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby kommuner. Förbundet bildades 2001 med uppdrag att ansvara för den kommunala avfallshanteringen i de fem medlemskommunerna. Gästrike återvinnare ger service åt 162 000 människor och ansvarar för insamling, behandling, planering och information när det gäller hushållsavfall. Gästrike återvinnare är en utvecklingsorienterad organisation med hög kompetens inom hållbar avfallshantering som hjälper sina invånare att ha ett bekvämt liv på ett hållbart sätt. Det ska vara lätt att göra rätt. Gästrike återvinnare bidrar även till en regional utveckling genom att exportera kunskap till andra länder och på så vis stimulera det regionala näringslivet.

 

Vi erbjuder dig:

Ett arbete på ett företag som gör en viktig insats för en mer hållbar framtid. Vi arbetar för en hållbar samhällsutveckling genom att förmedla kunskap och tillhandahålla lösningar. Det skapar förutsättningar för människor att vara med och bidra till en bättre miljö. Vår vision är "Tillsammans skapar vi vardagens miljöhjältar för en värld som räcker längre". 

Våra förmåner är:

  • Nya fräscha aktivitetsbaserade kontorslokaler.
  • Eget gym att tillgå på kontoret
  • 1 timmes friskvård på arbetstid per vecka
  • Friskvårdsersättning på 1500kr
Tjänsten är heltid, en tillsvidareanställning, som inleds med en provanställning om 6 månader. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Tomas Danebäck på 070-524 28 47, tomas.daneback@onepartnergroup.se.
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gästrike återvinnare

Placering

Gävle

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons