Jobbsafari är en del avschibsted logo

Garnborns söker Arbetsledare

Garnborns Åkeri & Maskin AB · Ronneby · Ansök senast 30 juni (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Garnborns Åkeri & Maskin AB

I maj månad 1964 grundade Göran Garnborn företaget. Maskinparken bestod då av en traktor med vagn. Utvecklingen var god och maskinparken växte och personal kunde anställas. 1974 övergick bolaget till aktiebolag. Idag drivs företaget av sönerna Niklas & Joakim Garnborn. Under andra halvan av 2019 tillträdde Joachim Liljegren som VD för företaget.

Idag består företaget av ca 70 medarbetare med ca 60 enheter i form av lätta som tunga lastbilar, samt de flesta typer av entreprenadmaskiner såsom hjullastare, grävmaskiner, dumprar mm.

Garnborns driver många egna anläggningsprojekt som t ex exploateringsområden för bostäder och industri, väg- och va-projekt, men även uthyrning av maskiner.

Vi kör också specialtransporter över hela Europa.

Den geografiska inriktningen är framför allt Blekinge, där vi har upparbetat ett starkt kundnät. Vi har också ständig strävan efter att anpassa och förnya verksamheten efter dagens höga miljökrav.

Vi har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap som säkrar kundens kvalitet och förväntningar.

Arbetsuppgifter

Som Arbetsledare på Garnborns styr och planerar du den dagliga driften för dina projekt. Det innebär att du bereder, leder och följer upp projekten. Du arbetsleder och samordnar personal och underleverantörer. Tjänsten innebär även tät kontakt med dina beställare.

Tjänsten innebär att du har ett arbetsmiljöansvar, personalledningsansvar samt ansvarar för planering och upprätthållande4 av tidsplanen.

Du kommer att ha löpande kontakt och avstämningar med din platschef.

Tjänsten innebär inget direkt personalansvar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är strukturerad och lösningsorienterad. Du drivs av att leda andra människor och har lätt att anpassa din ledarstil till de personer du möter i ditt dagliga arbete. Du besitter egenskaper som motiverar och inspirerar personerna i ditt team och du delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Det är meriterande om du har relevant utbildning inom mark- och anläggning såsom anläggningsingenjör.

Du skall kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Du kommer använda dig av Office-paketet i ditt dagliga jobb.

Kvalifikationer

B-körkort

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Joachim Liljegren på 070-347 37 20 eller jochim@garnborns.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Garnborns Åkeri & Maskin AB

Placering

Ronneby

Kontaktperson

Garnborns Åkeri och Maskin AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons