Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterpeut/Kroppsterapeut och Psykoterapeut sökes till klinik i Lerum

Fysioterpeut/Kroppsterapeut och Psykoterapeut sökes till klinik i Lerum

Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården · Lerum · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

CL Friskvård & Rehab AB expanderar och söker nu ytterligare kollegor så som fysioterapeuter, kroppsterapeuter och även psykolog, psykoterapeut till den nya kliniken, Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården i Lerum.

Som fysioterapeut kommer du vara med att utveckla sjukgymnastiken på kliniken och i Lerum antingen har du eget avtal Vårdval Rehab eller vi arbetar fram detta gemensamt.

Du får gärna vara egenföretagare och ha f-skatt och arbeta både med sjukgymnastik funktionellt och även ha kunskap att göra någon form av terapeutisk behandling.

Är du inte egenföretagare är vi öppna för anställningsform för rätt terapeut.

Vi arbetar med allt från idrottsskada, stress, innan eller efter operation, stroke, handskada, artros eller långvarig smärta till post Covid patienter.

Förebyggande och rehabiliterande privat vård.

Vi arbetar holistiskt med både den traditonella Svenska medicinen och den Österländska medicin så som TCM akupunktur och funktionsmedicin.

Du kan läsa mer om CL Friskvård & Rehab här: www.clfrisk.se och om Teamet på Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården här: www.clfrisk.se/boka-tid/klinik-i-lerum/

Vi ser fram emot att höra från dig och se din presentation av varför du skulle passa i vårt team.

Välkommen med din presentation och CV till Cecilia Lindblom Hilton, VD och klinikansvarig på mailadress Cecilia@clfrisk.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården

Placering

Lerum

Kontaktperson

CL - Friskvård & Rehab AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons