Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut

Premicare Öbacka · Härnösand · Ansök senast 29 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag ca 60 000 patienter och en personalstyrka bestående av 230 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter vår värdegrund där omtanke, passion, kvalitet och innovation är våra ledstjärnor i vardagen och en viktig del i att skapa en positiv företagskultur.

Vi söker nu en fysioterapeut till Premicare Öbacka Hälsocentral

Arbetsuppgifter

I jobbet ingår bedömning, utredning och behandling av patienter med hälso- och funktionsproblem. Upprättande av behandlings- och rehabiliteringsplaner samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel är andra arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett härligt gäng med god laganda som nu ser fram emot att välkomna en ny medarbetare! På hälsocentralen finns idag två fysioterapeuter samt en fysioterapeut för delat uppdrag mellan två hälsocentraler. Då en av våra fysioterapeuter slutar hos oss så söker vi nu en ny kollega. I din roll som fysioterapeut möter du barn, ungdomar, vuxna och äldre. Du arbetar med bedömning, utredning och behandling/rehabilitering av olika besvär från rörelseapparaten.I arbetet ingår bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och att ge träningsinstruktioner. Förutom att du arbetar självständigt i olika patientkontakter så bedrivs verksamheten både individuellt och i grupp. Du kommer att ha nära samarbete och teamarbete med andra professioner på hälsocentralen bland annat genom veckovisa rehabronder.

Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi söker dig som är ansvarstagande och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt och kan organisera och strukturera upp dina dagar. Du har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier inom hälsocentralen.

Vi ser gärna att du är engagerad och tycker om att arbeta med utveckling och förbättringsarbete.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården samt om du har erfarenhet inom it-system som; System cross, beställningssystemet webbsesam och teleQ.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. Språk: svenska, meriterande engelska.

Tillträde: 240603 eller enligt överenskommelse.

Arbetstid/varaktighet: tillsvidaretjänst, 100% (vi tillämpar provanställning)

Sista ansökningsdatum: 240429

Kontaktperson: Enhetschef Hanna Wallman, epost: hanna.wallman@premicare.com. Facklig representant är Helen Vestin, epost: helen.vestin@premicare.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Premicare Öbacka

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Premicare AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons