Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut

Premicare Johannesberg · Härnösand · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 60 000 patienter och en personalstyrka bestående av 230 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter vår värdegrund där omtanke, passion, kvalitet och innovation är våra ledstjärnor i vardagen och en viktig del i att skapa en positiv företagskultur.

Vi söker nu en fysioterapeut för en delad tjänst till Premicare Johannesberg och Premicare Öbacka hälsocentral i Härnösand!

Arbetsuppgifter

I jobbet ingår bedömning, utredning och behandling av patienter med hälso- och funktionsproblem. Upprättande av behandlings- och rehabiliteringsplaner samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel är andra arbetsuppgifter. Du kommer också att ha uppdraget som preventionssamordnare på Johannesberg hälsocentral vilket innebär att du samordnar enhetens insatser för de patienter som har behov av att förändra sina levnadsvanor.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna en ny medarbetare. Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att göra ett arbete med hög kvalité. Du är ansvarstagande och har ett gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i hälsocentralernas utveckling. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse av att vara med i vår utvecklingsresa att införa digitala verktyg i våra arbetssätt på enheterna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetstid/varaktighet: tillsvidaretjänst, 100% (vi tillämpar provanställning).

Sista ansökningsdatum: 2024-04-30

Kontaktpersoner:

Hanna Wallman, hanna.wallman@premicare.com, enhetschef Öbacka eller Frida Nygren, frida.nygren@premicare.com, enhetschef Johannesberg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Premicare Johannesberg

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Premicare AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons