Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut vikariat Falu vc

Falu Vårdcentral AB · Falun · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som gärna har erfarenhet från primärvården sedan tidigare. Vi vill ha en trygg, driven, engagerad och social individ som gillar att samarbeta men som också kan göra egna bedömningar/behandlingar med patientens behov i fokus. Den stora delen av arbetstiden går självklart åt till individuellt patientarbete, men vi arbetar även med patienter i grupp och tvärprofessionellt med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen, varför samarbetsförmåga är en viktig egenskap hos våra medarbetare. Hos oss är det viktigt med empati, god kvalitativ vård via evidensbaserade interventioner och ett gott bemötande med patienten i fokus.

Vi ser gärna att du har arbetat inom primärvård tidigare, men även annan mottagningsverksamhet där du bedömt rörelse/stödje-funktion är meriterande. Utbildning inom OMT, OMI, MDT eller liknande är meriterande. Vi ser med fördel också kompetens inom akupunktur och injektionsteknik. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om företaget

Falu vårdcentral grundades 2010 och har sedan vuxit kontinuerligt. I skrivande stund har vi ungefär 15000 listade patienter. Vi håller till på Södra Mariegatan i Falun och har även en filial som heter Kaserngården och som ligger på regementsområdet i Falun. Vi är cirka 65 anställda och av dessa är 4 fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi tycker att vi har ett mycket fint samarbete över professionsgränserna och det är något vi värdesätter högt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation (Prima Vård AB), som är våra ägare i bakgrunden och som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer. All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?” Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner. Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falu Vårdcentral AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Prima Vård Falu Vårdcentral AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons