Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut till Neurorehab avdelning 41, Sunderby sjukhus

Fysioterapeut till Neurorehab avdelning 41, Sunderby sjukhus

Region Norrbotten · Luleå · Ansök senast 12 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Neurorehab tillhör verksamhetsområde Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Vårdavdelningen har vårdplatser för inneliggande neurologisk vård och rehabilitering. På Neurorehab arbetar vi interdisciplinärt med specialiserad neurologisk rehabilitering. Vi arbetar i ett utvecklande klimat där du kan vara med och driva förbättringsarbeten som gynnar våra patienter.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande med vidareutbildning inom neurologi och/eller rehabilitering. Det är även meriterande med kunskaper i journalsystemen VAS eller Cosmic samt erfarenhet av teamarbete, neurologisk rehabilitering och bedömningar av spasticitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är självgående, initiativtagande, strukturerad och flexibel. Vidare är du tydlig och har samarbetsförmåga som gör att du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.

Det här får du arbeta med
Neurorehab tar emot patienter med neurologisk sjukdom och skada på remiss från hela regionen. Du kommer exempelvis träffa personer som drabbats av stroke, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskador. Arbetet som fysioterapeut på Neurorehab innebär att vara drivande i patienternas rehabiliteringsprocess. Vi bedömer, behandlar och följer upp patientens funktion och skapar individuella rehabplaner med patienten och övriga i teamet. Teamet består förutom fysioterapeut av arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, rehabinstruktör, sjuksköterska och undersköterska och vi har ett gott samarbete. Arbetsuppgifterna är varierande då vi bedriver rehabilitering utifrån patientens behov. Vi utför hembesök, arrangerar aktivitetsdagar, gruppinterventioner och kan även utföra träningspass utanför sjukhuset.

Det här erbjuder vi dig
- Arbete på arbetsplats som är Carf-certifierad
- Arbete tillsammans med kompetenta kollegor inom olika yrkesgrupper
- Introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid med arbetstid dagtid, måndag-fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Luleå

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons