Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut till ett tränings- & rehabcenter i framkant

Fysioterapeut till ett tränings- & rehabcenter i framkant

Lugnets Fysiocenter AB · Falun · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Lugnets fysiocenter är ett komplett fitness- & rehabcenter med allt för hälsa & rehab. Hos oss arbetar allt från specialiserade fysioterapeuter, idrottsläkare, massageterapeut, naprapater, sjuksköterskor, hud- & spaterapeut, psykolog, kostrådgivare, med. Fotvårdare till personliga tränare

Tillsammans arbetar vi för att ge varje besökare det bästa för sin hälsa och rehab genom samarbete över yrkesgränserna. Ett unikt koncept som endast finns på ett fåtal platser. De senaste 2 åren har Lugnets Fysiocenter arbetat hårt för att utveckla hela centrets och det är nu dags för nästa steg.


Vi söker nu efter en leg. fysioterapeut som är redo att arbeta både olika instanser, både privata och försäkringsmässiga samt med vår företagshälsa.

Som terapeut hos oss arbetar du både individuellt och i team för besökarens bästa. Att samarbeta är därför inga konstigheter för dig.

Du är driven, självgående & lösningsorienterad i ditt arbete. Som person som gillar att arbeta i varierande tempo och jobbar aktivt med merförsäljning i de tillfällen då det gynnar besökaren.

Meriterat är något års erfarenhet samt utbildning inom idrottsmedicin. Du är öppen för att vidareutbilda dig inom fler behandlingstekniker.

Är du redo att få utvecklas inom din yrkesroll som fysioterapeut? Sök till oss idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lugnets Fysiocenter AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Lugnets Fysiocenter AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons