Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut till Capio Ortho Center Göteborg

Capio · Göteborg · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Capio Ortho Center Göteborg - Gårda

Ortho Center Göteborg är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Sverige. Vi finns centralt belägna mellan Sahlgrenska och Linné. Vi är en ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel och fotled men också inom höft- och proteskirurgi. Vi utför närmare 2500 ortopediska planerade operationer, dagkirurgiska ingrepp samt inneliggande operationer. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk vård och omsorg med ett stort patient- och kvalitetsfokus.

Vi bedriver merparten av vår fysioterapi på Capio Ortho Center Göteborg Gårda. Kliniken är centralt belägen.Kliniken har är belägen i Gårda sedan hösten 2022 och har sedan dess fortsatt expandera. Hos oss arbetar ca 25 fysioterapeuter.

Din roll som fysioterapeut hos oss

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta patienter för öppenvårdsbedöming. Vilket innebär både individuella behandlingar och gruppbesök för rehabträning och informationsgrupper. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, tidig mobilisering och initiering av rehabiliteringsträning efter ortopedisk kirurgi.

Din roll

Till vårt team söker vi nu en fysioterapeut. För att lyckas väl i rollen hos oss tror vi att du är erfaren inom yrket. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av idrottsmedicin och ortopedi.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Vidare är det är viktigt att du är en lagspelare eftersom teamarbete är centralt hos oss. Alla är delaktiga och stöttar varandra i arbetet som bedrivs på operationsavdelningen. Som nyanställd hos oss får du en individuell introduktion anpassad efter dina behov.

Vi erbjuder dig

  • Teamwork där positiv anda står högt och alla gör sitt yttersta för att bidra till en kvalitetsorienterad och effektiv vård
  • En arbetsplats där utveckling och säkerställande av patientnära vård prioriteras högt
  • Patientfokuserad och väl fungerande vårdkedja där varje enhet bidrar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Tillsvidareanställning
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsersättning
  • Privat sjukvårdsförsäkring

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för ortopedi och minst 2 års erfarenhet inom relevant område. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, framåtanda och samarbetsförmåga.Meriterande är även om du har erfarenhet och intresse av arbete på vårdavdelning. Det är även av värde om du tidigare har arbetat med både vårdval rehab och försäkringspatienter.

Publicerat: 2024-04-17

Sista ansökningsdag: 2024-05-01

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons