Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut Capio Vårdcentral Landskrona

Capio · Landskrona · Ansök senast 17 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Vi skapar en lättillgänglig god vård av hög kvalité för patienterna och nu behöver vi din hjälp att bli ännu bättre eller till och med bäst!Hos oss blir du en del av en vårdcentral med stort självbestämmande där du som fysioterapeut är med och utformar vår verksamhet.

Capio Vårdcentral Landskrona är en välfungerande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och som lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi finns i centrala Landskrona ochbefinner oss i f.d. posthuset som är renoverat till moderna fina lokaler med stora utrymmen. Vi har sammantaget ca 12 000 listade patienter på vårdcentralen och barnavårdscentralen.

Din roll

Vi söker nu dig som är fysioterapeut för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär självständiga bedömningar, undersökningar behandlingar individuellt och i grupp, undervisning och deltagande i teamarbete. Arbete både med traditionella mottagningsbesök och via digitala vårdkontakter.Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.Vi lägger stort fokus på intern kompetensutveckling och arbetar med sambedömningar och konsultationstillfällen för aktivt lärande.

Om dig

Du som söker är legitimerad fysioterapeut och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Primärvårdserfarenhet och tidigare arbete på vårdcentral är meriterande.

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Sista ansökningsdag: 2024-05-17

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons