Jobbsafari är en del avschibsted logo

Futuraskolan International Kottla- Musiklärare 80%

Futuraskolan International Kottla- Musiklärare 80%

Futuraskolan International Kottla · Lidingö · Ansök senast 2 juni (14 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:Musik

Lärare i musik


Omfattning: Heltid 80%

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning

Om jobbet

Beskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik. Tjänsten är deltid, 80% med start i augusti.

Du är trygg i din lärarroll och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i dina elevgrupper. Du har god samarbetsförmåga och en positiv syn på ditt arbete, som smittar av sig i verksamheten.

Som person har du ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kollegor, elever och föräldrar. Du ser möjligheter, är idérik och stimuleras av utmaningar. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.

Vi tycker att det är viktigt att du har förmågan att möta elever på ett positivt sätt. Intresset för att lära och att lära ut är centralt i läraryrket, och vi ser gärna en medarbetare som brinner för sina ämnen och kan skapa stort engagemang. Om du känner att du kan få med dig elever och bryta deras tankemönster för nya sätt att lära är du rätt person för oss. Ett viktigt led i detta är att du kan utforma och genomföra undervisning som är kreativ och stimulerande.

Eftersom vi fokuserar på ledarskapet i klassrummet är det viktigt att du kan möta olika utmaningar i klassrumssituationer. Vi har höga krav på våra elever, och ambitionen att utmana dem med hög kvalitet i undervisningen. Det är därför viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat och tar eget ansvar och egna initiativ för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen.

Villkor

För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Om Futuraskolan

Futuraskolan är en friskola som driver 13 förskolor och grundskolor i Stockholms län. Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella program IPC och IMYC. Hos oss synliggörs, utmanas och lyckas alla barn och elever utifrån sina förutsättningar. Vi strävar efter att våra elever ska utveckla ett internationellt mindset och en förståelse för sin omvärld, byggd på en känsla av gemenskap och respekt.

Läs mer om oss på: www.futuraskolan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Futuraskolan International Kottla

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Futuraskolan AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:Musik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons