Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstackutvecklare sökes till Genero Solutions

Fullstackutvecklare sökes till Genero Solutions

Asta Agency · Stockholm · Ansök senast 28 sep. (152 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget

Genero Solutions AB är en framstående aktör som specialiserar sig på utveckling, marknadsföring och försäljning av ett mobilt säljstödsystem. Vårt system riktar sig till företag med fäljtsäljkårer som verkar inom dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel.

Med över 80 kunder och 2000 användare är vi stolta över att vara branschens ledande säljstöd. Vårt produktubud inkluderar både webbaserade system och mobila klienter. Vi befinner oss i en tekniskt spännande fas där vi kontinuerligt utvecklingar vårt system för att maximalt dra nytta av de möjligheter och tjänster som Azure-plattformen erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker dig som är entusiastisk över utveckling och vill vara en viktig del av vårt agila team. Här får du möjligheten att arbeta med alla aspekter av teknik-stacken, från infrastruktur till UX-design. På Genero erbjuder vi en stabil arbetsmiljö där du har stora möjligheter att påverka och driva din egen professionella utveckling. Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta nära slutanvändaren och ges utrymme för kreativitet när du löser tekniska utmaningar.

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team om ca 10 personer som ansvarar för utveckling och drift av våra system. Vi utvecklar våra produkter främst med Microsoft-teknik. För närvarande är vi inne i en spännande fas då vi håller på att flytta vissa delar av vår infrastruktur till Azure.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du som person är kommunikativ, driven och gärna tar egna initiativ. Du vågar testa nya tekniker och ifrågasätta processer och arbetssätt för att bidra till ständiga förbättringar inom hela verksamheten. Du bör ha ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas och lära dig mer inom ditt område.

Vidare ser vi gärna att du:

  • Har goda erfarenheter och kunskaper inom backendutveckling i .Net/C#
  • Har erfarenhet av frontendutveckling (styling, design, UI/UX)
  • Gillar att jobba med våra användare gällande design och funktion.
  • Flytande i både tal och skrift på engelska

Din personlighet är avgörande för oss på Genero. Vi värdesätter att du ser lösningar snarare än problem i de utmaningar du ställs inför. Som en ambitiös och driven lagspelare visar du entusiasm och engagemang i allt du tar dig an.

Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som delar vår passion för innovativ utveckling och kvalitetsarbete.

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till kandidat@astaagency.se.

Om Asta Agency

Asta Agency är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.

Hos Asta Agency har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.

Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Asta Agency

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Asta Agency AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons