Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frukostbiträde/hotellstäd

Smakrike Krog · Gotland · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Frukostvärdinna i din ansökan

Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har bara 6 hotellrum, men dessa är av hög standard. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror i fokus. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i 5- rätters menyer. Sommartid har vi en härlig trädgård, samt ett växthus, där vi serverar drinkar och tilltugg. Hotellet är litet och personligt. Vi har 5 dubbelrum och 1 Svit och fokusen ligger på att ge våra gäster en oförglömlig vistelse.


Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet.


Vi ser att du är en person med intresse för människor och som brinner för att ge service. Den vi söker bör vara morgonpigg och gilla att ta hand om våra gäster. Man skall vara intresserad av ordning och reda och gärna ha ett öga för detaljer för att kunna se vad som behöver göras. Vi är ett tajt gäng där alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av frukostservering och hotellstäd sen tidigare.


Du skall älska att ge våra gäster en service utöver det vanliga och gilla att lösa problem som uppstår, bara se möjligheter. Du är kreativ, gillar att jobba i ett högt tempo och kunna se vad som behöver göras. Vi är ett tajt gäng där alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Har du koppling till Gotland och Ljugarn ser vi det som en fördel. Vårt hotell är litet och personligt och vi jobbar mycket av de underbara råvarorna som finns här på ön och vill att alla gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Som frukostbiträde hos oss är din huvuduppgift är att servera frukost till våra hotellgäster och se till att de får en trevlig start på dagen.


I det dagliga arbetet kommer du att vara först på plats och duka fram vår frukostbuffé. Under frukosten tar du hand om gästerna och fyller upp buffén. Vi har bara 6 hotellrum, så det är oftast bara 12 frukostgäster. Du kommer även att få hjälpa till vid in- & utcheckningar av hotellgäster. Hos oss på Smakrike är du ofta det första våra gäster möter och vi ser därför att det är naturligt för dig att ge gästerna ett varmt välkomnande och personlig service.


I dina dagliga arbetsuppgifterna ingår även att städa hotellrum och övriga utrymmen. Ha en kontinuerlig översyn av rummen och se till att lokalerna känns välkomnande och fräscha, med exempelvis färska blommor. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Hos oss får man jobba i ett litet gäng, där vi alla jobbar mot samma mål och gästen alltid står i fokus. Jobbet är endast dagtid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smakrike Krog

Placering

Gotland

Kontaktperson

Hasselblads Kök AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Frukostvärdinna i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons