Jobbsafari är en del avschibsted logo

Front Office Manager på Elisefarm

Elisefarm AB · Höör · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Front Office Manager i din ansökan

Elisefarm är en välrenommerad destination i en idyllisk lantlig miljö. Med en passion för att erbjuda enastående gästupplevelser strävar vi efter att ge gästen en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vara en oas för avkoppling och njutning. Elisefarm har under de senaste åren expanderat och nu söker vi en engagerad och kompetent Front Office Manager som delar vår vision och kan bidra till att förstärka vår gästservice och operativa effektivitet.

Vad innebär rollen? Som Front Office Manager ansvarar du för Front Office där du har det övergripande ansvaret för att våra gäster trivs och njuter av vår familjära stämning samtidigt som vi levererar service på hög nivå till alla våra gäster. Det innebär att säkra att du tillsammans med medarbetarna på Elisefarm ser till att gästen alltid är i fokus. Som Front Office Manager är du en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du har en passion för service och inspirerar och motiverar medarbetare samt skapar förutsättningar för att ska skapa enastående gästupplevelser.

Vem är du? Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål.

Tidigare erfarenhet från liknande roller samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen är meriterande. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din personlighet och din förmåga att fungera i vårt team är absolut viktigast för oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elisefarm AB

Placering

Höör

Kontaktperson

Elisefarm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Front Office Manager i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons