Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frisör-stylist

Mix Studio · Stockholm · Ansök senast 31 juli (92 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens jobb i din ansökan

Information om ansökan:mixstudio.stockholm@gmail.com

Klippa och styla hår: Utföra hårklippningar och styling baserat på kundens önskemål och aktuella trender, anpassa tekniker för olika hårtyper och längder.

• Färgbehandlingar: Genomföra professionella hårfärgningar, inklusive hel- och delvis färgning, slingor, balayage och andra specialtekniker, med hänsyn till kundens önskemål och hårets hälsa.

• Konsultation med kunder: Ge konsultationer för att diskutera kundens behov och önskemål, ge rekommendationer baserade på deras ansiktsform, hårkvalitet och livsstil.

• Hårvård och behandlingar: Erbjuda behandlingar som förbättrar hårets kvalitet och hälsa, såsom djupkonditionering, keratinbehandlingar och skalpmassage.

• Upprätthålla verktyg och arbetsområde: Säkerställa att alla verktyg är väl underhållna och desinficerade och att arbetsområdet är rent och välorganiserat.

• Försäljning och rekommendation av hårvårdsprodukter: Rekommendera produkter som passar bäst för kundens hårtyp och stylingbehov, samt sälja dessa produkter som en del av servicen.

• Utbildning och fortbildning: Hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna, teknikerna och produkterna inom hårstyling och vård genom kontinuerlig utbildning och workshops.

• Styling för speciella tillfällen: Skapa specifika frisyrer för speciella tillfällen såsom bröllop, baler och andra evenemang.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mix Studio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Mix Studio

Vid ansökan:Ange referens jobb i din ansökan

Information om ansökan:mixstudio.stockholm@gmail.com

Dela jobbannonsen

Anmäl annons