Jobbsafari är en del avschibsted logo

Friluftsintresserad fritidspedagog/lärare i fritidshem

Friluftsintresserad fritidspedagog/lärare i fritidshem

I Ur och Skur Skabersjöskolan · Svedala · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker dig som är friluftsintresserad fritidspedagog/lärare i fritidshem/fritidsledare som vill arbeta med I Ur och Skurpedagogiken.

Du gillar att idka friluftsliv och vill arbeta upplevelsebaserat och med utomhuspedagogik. Du har ett medvetet ledarskap och ser leken och äventyret som viktig metod i lärandet. Du tror på småskalighet och gemensamt ansvar för helheten. Du har ett öppet, tydligt men ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor. Du möter barnen med värme, respekt och lyhördhet. Du är driven och vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet och vårt arbete.

Du kommer i huvudsak att vara ansvarig för och arbeta med vår fritidshemsverksamhet för alla våra åldrar, F-5, tillsammans med en kollega. De flesta av våra 60 elever är inskrivna på fritids. Vårt arbetslag består av lärare och barnskötare som arbetar gemensamt för en helhet i skola och fritids. Utöver arbete med fritidshemmet kommer du att arbeta i skolans verksamhet, med vad, hur och vilka åldrar kan styras utifrån din kompetens och intresse.

Vi är en liten skola med 60-66 elever årskurserna F-5. Verksamheten drivs av en ekonomisk förening i form av personalkooperativ. Föreningen driver också förskola i Skabersjöby samt förskola i Toarps Ekoby/Oxie.

Hos oss har du har möjlighet till stor insyn och påverkan, beslutsgångarna är korta och framförallt: vi är ett positivt arbetslag med högt i tak och hög ambition.


Vi arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Den är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap med hjälp av naturen året om.


Tjänsten är 75-90%, tillsvidaretjänst med tillträde 12 augusti.

Semestertjänst.

6 mån provanställning.

Kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Fremia.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

I Ur och Skur Skabersjöskolan

Placering

Svedala

Kontaktperson

Skabersjöbygdens Skola Ek. För.

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons