Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fresenius Kabi söker en Security & Fire Protection Leader!

Fresenius Kabi söker en Security & Fire Protection Leader!

HRM Affärsutveckling AB · Uppsala · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Söker du efter en utmanande position i en spännande bransch? Då är det här tjänsten för dig! Vi på Fresenius Kabi söker en engagerad, och driven individ som är redo att axla rollen som Security & Fire Protection Leader inom ett internationellt läkemedelsföretag. 

Om Fresenius Kabi

Fresenius Kabi är ett växande företag med cirka 1 000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda i världen över. Vår stolthet för våra produkter genomsyrar hela företaget. Hos Fresenius Kabi lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

För oss är det viktigt att medarbetarna är medvetna om att vi på Fresenius Kabi tror på vår personal samtidigt som vi är passionerade i utvecklingen av samtliga medarbetare. Hur den utvecklingen ser ut har du stor möjlighet att påverka själv. Fresenius Kabi blev utsedda till Karriärföretag både 2023 & 2024 och är därmed en attraktiv arbetsgivare i Sverige tack vare de unika karriärmöjligheterna.Vår globala organisation medför att det finns en stor variation av vägar att välja mellan som ett led i din framtida utveckling.

Om tjänsten

Som Security & Fire Protection Leader på Fresenius Kabi ingår du i ledningsgruppen för Site Service och har en central roll för att säkerställa att vårt förebyggande brandskydd, vår nödlägesberedskap och vårt säkerhetsarbete uppfyller de höga krav som ställs på vår verksamhet.

Fresenius Kabi har i Sverige två siter, en i Uppsala och en i Brunna/Kungsängen. Resor mellan, samt arbete från, våra två siter i Uppsala och Brunna/Kungsängen sker veckovis. Placeringsorten är Uppsala.

Befattningens arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Ansvar för säkerhets- och brandskyddsfrågor, både operativt och strategiskt
  • Ansvar för det systematiska brandskyddsarbetet (SBA)
  • Ansvar för förvaltning av lås, larm- och passersystem
  • Utreda brandrelaterade tillbud och olyckor
  • Verka för att relevanta lagar, förordningar och interna krav följs och blir spridda i organisationen
  • Kontaktperson gentemot myndigheter och försäkringsbolag inom ansvarsområdet
  • Organisera nödlägesberedskapen
  • Organisera utbildningar inom ansvarsområdet för företagets personal
  • Beställare och medverka i projekt inom ansvarsområdet
För att lyckas i rollen

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt besitter en god kunskap och erfarenhet av SBA och säkerhetsarbete. Erfarenhet inom ATEX-industrin är meriterande. Du besitter mycket goda kunskaper i svenska i tal och skift, samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser att du arbetar strukturerat och tar ansvar för ditt eget arbete. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheterna i förändringar. I denna roll har du mod att agera efter din egen övertygelse, du är noggrann och lägger ned stor vikt vid att leverera kvalitet samt uppnå de uppsatta målen. Du trivs med att samarbeta med andra människor, lyssnar och är lyhörd för andras åsikter samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina kollegor uppfattat ditt budskap samt dina förväntningar när så krävs. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev genom att klicka på "Ansök här".

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 maj 2024.

I denna rekrytering samarbetar Fresenius Kabi med HRM Affärsutveckling. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lars Anderberg, lars.anderberg@hrmab.se alt. +46 70-579 57 60 eller researcher Axel Stubbing, axel.stubbing@hrmab.se alt +46 70-284 77 67.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HRM Affärsutveckling AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Hrm Affärsutveckling i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons