Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare/Barnskötare

i Ur och Skur Forsen · Piteå · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Arbetsplats: I Ur och Skur Forsens förskola

Befattning: Förskollärare eller Barnskötare

Anställningsform: Vikariat från den 22/4 2024-16/8 2024, med chans till fortsatt anställning under läsåret 2024/2025.

Sysselsättningsgrad: 80%

Tillträdesdag: 2024-04-22 eller enligt överenskommelse

I Ur och Skur Forsen söker nu en vikarierande förskollärare eller barnskötare. Vikariatet innefattar arbete på förskolan. Vi är en fristående förskola och skola i idylliska Sikfors. Huvudman för I Ur och Skur Forsen är Fastighetsbolaget Sikforsbygden AB, ett aktiebolag med drygt 200 aktieägare, både privatpersoner, företag och föreningar i Sikfors med omnejd. Ingen aktieutdelning förekommer.

I Ur och Skur Forsen är licensierad av Friluftsfrämjandet för att bedriva I Ur och Skur-verksamhet. Detta innebär att vi utgår från Friluftsfrämjandets metoder för att nå läroplanens mål.

Vår förskola och skola ligger i ett naturskönt område med skog och vatten nära. Vi har gårdar och lokaler som vi förändrar utifrån barnens intresse. Tillsammans skapar vi miljöer både inom- och utomhus där barnens fantasi och intresse får fritt utrymme. Förskolan består av två avdelningar med 17 och 13 barn/avdelning i åldrarna 1-5.

Hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där förskollärare och barnskötare gemensamt tar ansvar för alla barns utveckling och lärande. Vi arbetar för att se glittret i barnens ögon då de upptäcker och upplever med alla sinnen tillsammans med medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande vuxna.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att planera, genomföra och dokumentera verksamheten utifrån förskolans och fritidshemmens styrdokument samt skapa en trygg och lärorik miljö där barnen, deras lärande och utveckling står i centrum.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är legitimerad förskollärare eller utbildad barnskötare.

Vi ser att du är kreativ, ansvarstagande, positiv, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Har god förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger också stor vikt vid att du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot barn, kollegor, föräldrar och andra aktörer. Vi ser också gärna att du har ett uttalat intresse för natur och miljö.

Vill du bli en viktig pusselbit för vår verksamhet? Då är DU den vi söker!

Ansökan

Sista ansökningsdag 30 april 2024

Rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande och intervjuer kommer att hållas innan ansökningstiden har gått ut. Så ansök snarast. Mejla din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till stina.westbom@sikfors.nu

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Upplysningar

Stina Westbom, rektor stina.westbom@sikfors.nu

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0911-934 03

Facklig företrädare Kommunal tfn 010-442 99 04

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

i Ur och Skur Forsen

Placering

Piteå

Kontaktperson

Fastighetsbolaget Sikforsbygden AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons