Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till I Ur och Skur Mullebo

Förskollärare till I Ur och Skur Mullebo

I Ur och Skur Mullebo förskola & Mårtensbergsskolan · Haninge · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskollärare Mullebo i din ansökan

Förskolan I Ur och Skur Mullebo består av 4 hemvister med totalt 55 barn. Vi har också en skola, Mårtensbergsskolan, med 84 elever från förskoleklass till årskurs 3.

Sommaren 2023 flyttade vi in i våra nyrenoverade lokaler i Mårtensberg, Vendelsö.

Hos oss värdesätter vi en utvecklande och lustfylld arbetsplats. Vår gemensamma vision vägleder hur vi vill ha det tillsammans för att nå våra mål. En oerhört betydelsefull del i detta är att skapa goda relationer både mellan varandra som kollegor, barnen och vårdnadshavare som skapar en trygghet. Vi arbetar även med gruppstärkande övningar för att stärka vår vi-känsla som bidrar till glädje!

Är du en förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Mullebo!

Som förskollärare på I Ur och Skur Mullebo har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Våra arbetslag har ett gemensamt ansvar på olika sätt i arbetet med vår vision för att nå våra mål. Något som är genuint hos oss är att vi även har skola inom samma organisation och ges många möjligheter till samarbete och utbyte. Samarbetet är en viktig byggsten för en god arbetsmiljö.

Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.

Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.

Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.

Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!

Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 150 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 131 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 39 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.

Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.

Ansökan med CV skickas till: mullebo.martensberg@iurochskur.se Märk ansökan "Förskollärare Mullebo"

Tjänst: 100%. Start enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

I Ur och Skur Mullebo förskola & Mårtensbergsskolan

Placering

Haninge

Kontaktperson

Friluftsfrämjandet i Ur och Skur Utveckling AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskollärare Mullebo i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons