Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare / Barnskötare

I Ur och Skur Utsiktens förskola · Lidingö · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskollärare / Barnskötare i din ansökan

För oss är naturen självklar! Att leka fram kunskap väcker lust och stimulerar hjärnans tillväxt. Friluftsliv, lek, rörelse och naturupplevelser med alla sinnen är grunden i I Ur och Skurs utomhuspedagogik.

I Ur och Skur Utsikten är en enskild förskola som grundades 1994. Det är en ekonomisk förening med ca 11 pedagoger, varav 6 förskollärare och ca 48 barn, delat på tre avdelningar, vår kock lagar all vår goda mat. Förskolan ligger nära skog, hav och har en härlig gård. På Utsikten möter du ett kollegium med hög ambitionsnivå.

Utsikten har en verksamhet för barn från 1 år till och med årskurs 6, Utsiktens förskola och skola ligger i olika lokaler.

Vi söker dig som har förskollärarutbildning eller barnskötarutbildning, som vill bli en del av vår fina förskola och pedagogik. Tidigare erfarenhet är meriterande. Vi vill att du brinner för uteverksamhet och ser vinsterna i utomhuspedagogik och har ett intresse för friluftsliv.

Du ska vara positiv till att arbeta i arbetslag samt att se arbetslaget och dess fördelar som en resurs. Vi söker dig som är flexibel, positiv och har lätt att ta kontakt med andra.

Tillsammans med ditt arbetslag planerar ni utbildningen varje vecka för att ge barnen möjlighet att utvecklas på bästa sätt. Du har förutom planeringstid med ditt arbetslag, även enskild planering.

Du kanske har erfarenhet av Mulle när du var liten, eller är intresserad av scoutlivet, då är detta jobbet för dig!

Om du vill veta mer så får du gärna titta på vår hemsida: Utsikten förskola, Lidingö - I Ur och Skur (friluftsframjandet.se)

Kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt arbetskläder finns!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

I Ur och Skur Utsiktens förskola

Placering

Lidingö

Kontaktperson

i Ur och Skur Utsikten Ekonomisk Fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskollärare / Barnskötare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons