Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskolan Tallkotten söker förskollärare

Förskolan Tallkotten söker förskollärare

Förskolan Tallkotten · Töreboda · Ansök senast 15 juni (49 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Ref nr 16/24 i din ansökan

Moholm är en kransort 15 km söder om tätorten Töreboda. I Moholm finns förskola och grundskola åk F-6 bredvid varandra i en gemytligt lantlig miljö. Hos oss blir du en viktig kugge för att skapa en trygg och lärande uppväxt för våra kommuninvånare.

Vår förskola består för närvarande av fyra avdelningar indelade i olika åldersgrupper. Maten lagas på förskolan/skolan av egen kokerska. Vår stora gård inspirerar till mycket rörelse och lek och det ges möjlighet till aktiviteter under hela året.

Vi söker dig som tror på det kompetenta barnet, som ser barnet som en värdefull tillgång och som har en positiv människosyn. Att sätta barnets välmående i fokus är en självklarhet för dig. Som pedagog är du lyhörd, flexibel, trygg och respektfull. Du värnar om olikheter och är skicklig på att stötta och bekräfta såväl individ som grupp. I ditt samspel med barngruppen är du både närvarande och medforskande och du har en god förmåga att skapa och främja delaktighet och nyfikenhet. Du är ansvarstagande och kvalitetsmedveten och inspireras av de utvecklingsprocesser som vi gemensamt bedriver inom kommunen.

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ser vikten av att alla i arbetslaget är delaktiga och att ni arbetar som ett team. I syfte att utveckla lärandet hos barnen, reflekterar du tillsammans med dina kollegor över ditt och arbetslagets pedagogiska förhållningssätt.

Vi har ett gemensamt förhållningssätt som genomsyrar vår verksamhet. Vi lägger stor vikt i att anpassa oss pedagoger och lärmiljön efter den barngrupp vi har. Vår kunskapssyn bygger på att barn kan, om de ges förutsättningar.

Vi tillämpar en roterande arbetsform vilket innebär att man ges möjlighet att arbeta med olika åldrar i förskolan.

KVALIFIKATIONER:

Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning till förskollärare.

Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn, men framför allt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur, är flexibel och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSÖKAN:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Törebodas kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan senast 2024-06-15 digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Var noggrann när du fyller i dina utbildningar och erfarenheter. Bifoga en kopia på eventuella betyg och tjänstgöringsintyg samt uppge namn, arbetsplats och telefonnummer till minst en referens.

Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

LÖN

Individuell lönesättning, löneanspråk anges i ansökan.

TILLTRÄDE

Augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan ev. komma att tillämpas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förskolan Tallkotten

Placering

Töreboda

Kontaktperson

Töreboda kommun

Vid ansökan:Ange referens Ref nr 16/24 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons