Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäljningsingenjör

NORDIFA AB · Halmstad · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Försäljningsingenjör i din ansökan

Redan vid mitten av 1800-talet tillverkades maskinfilt i Halmstad. Sedan dess har åren gått, företag har försvunnit, andra har knoppats av och bytt namn. Dagens Nordifa är den enda nordiska tillverkaren av tekniska textilier som inom sina väggar har en komplett produktions- och förädlingskedja - från fiber till funktion.

Kunderna finns inom en rad olika områden - från processindustrier över hela världen och världsberömda möbelformgivare till stora idrottsanläggningar och tillverkningsindustri som monterar Nordifa-komponenter i sina produkter.

Vi är lagom stora - alla känner varandra; vi omsätter drygt 100 miljoner per år och växer sakta men säkert. Vill du vara med på resan är du välkommen.

Om du gillar att träffa människor, har teknisk utbildning inom t.ex. maskin, utveckling, eller kemi och vill satsa på en spännande karriär så är det här ett jobb för dig. Antingen kommer du direkt från skolan, eller också har du redan arbetat några år.

Du börjar med en gedigen internutbildning, framför allt i textilteknik, varefter du praktiserar på våra olika avdelningar - produktion, teknik, administration och försäljning.

När du börjar bli varm i kläderna arbetar du under en period tillsammans med någon av våra försäljningsingenjörer tills du behärskar våra interna rutiner. Med tiden får du egna kunder, och beroende på ditt eget intresse får du så småningom ansvar för ett eller flera applikationsområden alternativt ett geografiskt område. För att platsa i teamet kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift (nästan hälften av vår försäljning är export). Fler språk är en merit. Du behärskar alla Office-paketets delar och är van vid digitala verktyg av olika slag. Tjänsteresor är en naturlig del av jobbet.

Vill du veta mer? Prata med Robert Bornefalk, direkttel 035-174840 eller mobiltel 070-6908050. Vi vill ha ditt kortfattade presentationsbrev med CV via epost till jobb@nordifa.se senast den 10 september.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NORDIFA AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Nordifa AB

Vid ansökan:Ange referens Försäljningsingenjör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons