Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäkringsadministratör

HUVUDKONTOR · Falun · Ansök senast 21 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en Försäkringsadministratör!

Om jobbet

I rollen får du arbeta med varierande försäkringsadministration, med särskilt fokus på företagsmotoraffären. Varje dag kommer du att få möjligheten att kommunicera muntligt och skriftligt med både kunder och kollegor, där du kan dela med dig av din kunskap och ge stöd där det behövs. Du kommer också att samarbeta med andra grupper både inom och utanför Dalarnas för att säkerställa den bästa kundupplevelsen.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant gymnasieexamen samt erfarenhet av kundservice. För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med administration samt att du har ett genuint motorintresse. Har du även erfarenhet av att arbeta med försäkring samt motor eller -företagsmotor är det meriterande.

För att trivas i rollen drivs du av att arbeta under eget ansvar och du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du känner ett stort engagemang för att leverera god kundservice både internt och externt. I rollen har du många olika kontakter, vilket förutsätter att du trivs när du samverkar med andra. Du är också en aktiv lagspelare med organisationens uppdrag och vision som drivkraft, där du bidrar med många idéer och förbättringar för att utveckla både kund- och medarbetarupplevelsen.

Om oss

Vi på Affärsstöd är ett team bestående av 11 personer som tillsammans har det viktiga uppdraget att agera stödfunktion till våra olika grupperingar inom Affärsområde Försäkring. Vi underlättar och förbättrar våra kollegors vardag. Tillsammans skapar vi en kundupplevelse i tiden – och för framtiden. Inom vårt nybildade Affärsområde Försäkring jobbar vi nu för en ännu mer sömlös upplevelse där vi förtätar samarbetet internt inom alla våra affärsområden för en ännu starkare kärnaffär.

Övrig information:

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med ett starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Som en del i processen kan du komma att få genomföra tester.

Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se

För ytterligare information kontakta: Susanne Axelsson, Chef Affärsstöd, 023-932 72.

Lokala fackliga företrädare: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på Dalarnas Försäkringsbolag är drygt 480 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung finns vi nära våra kunder, som alla tillsammans äger vårt bolag. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar mångfald, främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur med möjlighet till utveckling, attraktiva anställningsvillkor och ett stort engagemang, attrahera och behålla de bästa medarbetarna. #LI-Onsite

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HUVUDKONTOR

Placering

Falun

Kontaktperson

Dalarnas Försäkringsbolag

Dela jobbannonsen

Anmäl annons