Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagssköterska/Distriktssköterska/Sjuksköterska

Företagssköterska/Distriktssköterska/Sjuksköterska

Apalby Praktikerservice · Västerås · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Företagssköterska i din ansökan

Välkommen att skapa frisk arbetsplats tillsammans med oss!

Vi söker dig som vill arbeta på en dynamisk och väletablerad hälsocenter tillsammans med kompetenta medarbetare. Anställning omgående. Jobbet kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Om oss

Apalby Praktikerservice AB är väletablerad hälsocenter med över 30 års erfarenhet. Hos oss får du ett varierat arbete inom företagshälsovård, samt reumatologisk vård och allt under samma tak. Vår arbetsplats präglas av gott arbetsklimat och vi har högt i tak. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterska, fysioterapeuter, psykoterapeut, medicinsk sekreterare och administratör/receptionist i ett sammansvetsat team. Arbetets variation skapar goda förutsättningar för din fortsatta utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som sjuksköterska ingår sedvanligt mottagningsarbete. Du kommer även att planera och genomföra medicinska kontroller, hälsoundersökningar och rehabilitering. Ditt uppdrag omfattar undervisning av olika slag t.ex. informera och utbilda företagskunder, och patienter. Du arbetar tillsammans med läkare och fysioterapeuter.

Din kompetens

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du är intresserad av förebyggande hälsoarbete, arbetsmiljöfrågor och har erfarenhet inom företagshälsovård eller primärvård. Vidareutbildning som distriktssköterska/företagssköterska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från systematiskt arbetsmiljöarbete, rehabilitering, hälsa- och friskvårdsarbete inom företagshälsovård. Som person är du självständig och ansvarstagande och uppskattar samarbete över professionsgränserna. Har lätt för att skapa bra möten med både patienter, kollegor och samverkanspartners. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apalby Praktikerservice

Placering

Västerås

Kontaktperson

Sista versen 81969 AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Företagssköterska i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons