Jobbsafari är en del avschibsted logo

Föreståndare/Chef till två gruppboenden

Haganäs Ek Förening · Södertälje · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Haganäs söker ny föreståndare/chef till två gruppboenden

Haganäs är en idéburen LSS-verksamhet som omfattar tre gruppbostäder, ett service-boende, daglig verksamhet samt ett rikt kulturliv. Verksamheten vilar på en antroposofisk värdegrund som inspirerar både inriktningen och utformningen av det dagliga, socialterapeutiska arbetet.

Som Föreståndare/chef för Stora Huset och Solbacken har du ansvar för verksamheten enligt de mål som fastställts för verksamheten och de boende enligt gemensamma policys, riktlinjer, lagar och förordningar. Du ingår i ledningsgruppen och är direkt underställd verksamhetschefen. Du skall leda, utveckla, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område och du ansvarar för ekonomi, arbetsmiljö och medarbetare. Som del av Haganäs ledningsgrupp är du även med och utvecklar hela verksamheten.

Kvalifikationer


  • För uppdraget lämplig utbildning t.ex. socionomutbildning.
  • Erfarenhet av arbetsledning, förmåga och intresse att hantera personalfrågor samt administrativa uppgifter.
  • Du har förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot de boende. Vi vill att du ser möjligheter, är öppen för nytänkande och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Tjänsten förutsätter att du har ledar- och samarbetsförmåga. Som Föreståndare är det viktigt att du delar vår värdegrund.
  • Körkort erfordras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökningar innehållande CV, referenser och ett personligt brev skickas senast 2024-04-30 till Haganäs ek. förening, Helga Ekberg helga.ekberg@haganas.se




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Haganäs Ek Förening

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Haganäs Ekonomisk Fören

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons