Jobbsafari är en del avschibsted logo

Föreståndare till hvb under uppstart

Behandlingscenter Östergötland AB · Valdemarsvik · Ansök senast 3 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Föreståndare sökes till hvb för pojkar 14-18 år.

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning som kompletterats med utbildning i socialrätt.

Erfarenhet av ledande befattningar är önskvärt men inget krav.

Grundkrav är att du delar vår värdegrund som bygger på människors lika värde och rätten till ett respektfullt bemötande mellan oss alla som jobbar eller är föremål för en insats.

Vi har en hög grad av delaktighet och en tydlig struktur som skapar en trygg miljö, där vi kan möta den insatsen berör i just den situation som hen befinner sig i.

Vi strävar efter att ha en jämställd personalstruktur där olika livserfarenheter och utbildning ger en mångfald som vi ser som berikande.

När något inte sker eller blir som vi önskar, så tar vi lärdom av detta. Tillsammans skapar vi förutsättningar för enskilda att växa.

Behandlingscenter Östergötland AB:s verksamhetsidé är att vi skapar förutsättningar för alla som berörs av verksamheten att utvecklas och växa som personer, för var och en av oss och tillsammans.

Vid Behandlingscenter ger vi placerade pojkar en möjlighet att ta emot behandling som inte varit möjlig att genomföra på hemmaplan, eller är möjlig att genomföra på hemmaplan exempelvis vid hemsluss från annan institution företrädvis låst. Placeringen kan initialt vara att pojken har stort behov av att komma ifrån för dem en ogynnsam situation på hemmaplan. Behandlingscenters mål är att ge pojken en möjlighet att fungera i samhället både under och efter placeringen. Utgångspunkten är att placerade har behov av tydlighet och struktur i sitt boende och i sin vardag, där behandlingen vilar på systemteoretisk grund. Behandlingen har sin utgångspunkt i salutogen miljöterapi, strukturmedveten behandling och emotionell kompetens. Vardagen hanteras med stöd av lågaffektivt bemötande. Vårdtiden är 4 – 12 månader. Vårdplan, genomförandeplan och uppföljning av placeringen sker med stöd av uppdrag- och uppföljningsmetodiken barns behov i centrum (BBIC).

Skriv och berätta om dig själv, vad du har för förväntningar på oss som arbetsgivare, och hur du vill fortsätta att utvecklas för att kunna ge vår målgrupp det som de har behov av.

Hör av dig till mig Peter om du har frågor.

Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Behandlingscenter Östergötland AB

Placering

Valdemarsvik

Kontaktperson

Behandlingscenter Östergötland AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons