Jobbsafari är en del avschibsted logo

Föreståndare HVB

Fogdaröd omsorg, vård och skola · Höör · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Föreståndare HVB i din ansökan

Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd, ett icke vinstdrivande företag som har en hundraårig vårdtradition bakom sig. Vårt mål är att bedriva en omsorg och en vård som vi alla kan vara stolta över. En av våra verksamheter är HVB 12–15 år med tillstånd för sju platser för både pojkar och flickor.

Vi söker dig som har erfarenhet av ett föreståndarskap inom HVB och som drivs av att skapa en trygg och stödjande miljö för barn och ungdomar enligt gällande lagstiftning. Hos oss får du möjlighet att göra verklig skillnad i barns liv genom att erbjuda den omvårdnad, behandling och stöd dom behöver.

Vi söker dig som i ditt ledarskap är tydlig med dina förväntningar och relationsskapande mot din omgivning. Du är proaktiv i ditt arbete med att kontinuerligt utveckla verksamhetens kvalité utifrån individuella behov.

Ungdomarna är placerade utifrån socialtjänsten (SoL) eller lag med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Barnen som bor hos oss har ofta en psykosocial problematik i form av svårigheter i relationsskapande, normbrytande och utåtagerande beteende. Barnen kan även ha neuropsykiatriska diagnoser och svårigheter med skolgång. Våra uppdragsgivare är kommuner/ socialtjänst över hela landet och i tjänsten ingår att vara aktiv i marknadsföring. Du ansvarar för in, utskrivningar och matchning av placeringar.

Att vara föreståndare på vårt HVB innebär att du har ansvar för driften av verksamheten, personalansvar, budget och att samarbeta med myndigheter och andra involverade parter. Du arbetar nära verksamheten och är en god förebild i att stödja ett strukturerat arbete i vardagen för varje enskild ungdom där dokumentation är en viktig del.

Du är direkt underställd VD och deltar i ledningsgruppen

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Utdrag ur belastningsregistret lämnas vid intervjutillfället.

Vi tillämpar löpande intervjuer

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogdaröd omsorg, vård och skola

Placering

Höör

Kontaktperson

Fören Fogdaröd omsorg, vård & skola upa ek. för.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Föreståndare HVB i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons