Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker sökes till Bilfirma

Fordonstekniker sökes till Bilfirma

Lomma car select AB · Kristianstad · Ansök senast 31 aug. (103 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Lomma car Select AB är en medelstor bilfirma som köper, säljer och byter fordon till Skånes Bästa priser. Vi har även verkstad och bilrekonditionering.

Vi söker för närvarande en skicklig fordonstekniker som kan hantera den höga stressen av att reparera och underhålla fordon som köpts in eller som är till försäljning. Vi har över 100 bilar i lager, så vi kan gott säga att våra mekaniker har mycket att göra varje dag.

Vi arbetar med alla möjliga bilmärken och modeller vilket innebär att arbetstagaren måste ha god erfarenhet av att arbeta med olika typer av fordon. Mekanikern ifråga måste utöver standard för fordonsmekaniker så som byte av chassidelar, bromsar, service och dylikt även kunna utföra avancerad felsökning via OBD läsare, Kamremsbyten, byte av kamkedja, byte av koppling, svetsa avgassystem och ha god förståelse för vilka risker och generella riktlinjer det finns att arbeta i en fordonsverkstad med oljespill, kemikalier, explosiva reservdelar, airbags och likande faror.

Man behöver inte kunna precis allt då vi förstår att även den bästa mekanikern behöver lära sig vårt system och sätt att arbeta och att man kommer lära sig vissa saker med tiden hos oss.

Felsökning med diagnostisk programvara kräver att man kan läsa svenska eller engelska för att förstå felkoderna. Om du tror att du är rätt person för jobbet, slå oss en pling eller maila oss och presentera dig själv lite närmare.

Vi uppskattar om icke kvalificerade arbetsssökanden undviker att slösa vår dyrbara tid om de vet att de inte uppnår våra kriterier. Vi har arbetat med vår verksamhet sedan 2016 och vet precis vilken kompetens vi behöver.

Körkort B är också ett krav

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lomma car select AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Lomma Car Select AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons