Jobbsafari är en del avschibsted logo

Flödesanalytiker

ICA Sverige AB (Västerås) · Västerås · Ansök senast 29 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Flödesanalytiker

Vi söker en driven, kreativ och analytiskt orienterad individ för rollen som Analytiker. Som Flödesanalytiker kommer du att vara ansvarig för att samla in, analysera och tolka lastbärarflöden för att ge insikter och stödja strategiska beslut inom organisationen.

Om jobbet som Flödesanalytiker

Du kommer ingå i ett team på 10 personer som ansvarar för lastbärarflödet inom hela ICA Sverige, jobba tvärfunktionellt med transport, drift, leverantörer och kunder.

Du kommer att göra datainsamlingar, analyser och presentationer av både kvalitativa och kvantitativa data för relevanta intressenter. Du kommer att medverka som analysresurs i större projekt och inköp, leda utredningar självständigt och utföra egna analysarbeten.

Variationen i analysuppdrag kommer att vara stor och kommer omfatta utveckling/ integrering samt förvaltning av befintliga plattformar som PowerBI, Celonis och WMS system.


Är du den vi söker?

Kandidatexamen inom datavetenskap, statistik, ekonomi, matematik eller liknande område. Meriterande med magisterexamen eller liknande.

Meriterande av erfarenhet av att arbeta med dataanalys och statistiska verktyg, såsom Python, SQL, eller liknande.

Starka analytiska och problemlösningsfärdigheter med förmåga att omsätta data till användbar information och insikter.

Utmärkta kommunikationsfärdigheter med förmåga att presentera komplexa tekniska koncept på ett begripligt sätt.

Erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella team och hantera flera projekt samtidigt.

Därför ska du välja ICA

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Läs mer om livet på ICA här.

Vad händer nu?

Vill du veta mer om jobbet kontakta:

Rekryterande chef: Anes Gogalic 076 4951783

Fackligt ombud Unionen: Umit Dag Umit.Dag@ica.se

Sista ansökningsdag 2024-04-28, rekryteringsprocessen sker fortlöpande.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige AB (Västerås)

Placering

Västerås

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons