Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supportmedarbetare sökes!

Wondr AB · Jönköping · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Brinner du för att ge support i världsklass?

Super! Det gör vi på Wondr också, och det råkar vara så att vi i detta nu är på jakt efter en härlig och driven supportmedarbetare som vill bli en del av vårt team.

Wondr är ett affärssystem utvecklat med syftet att förse träningsbranschen med ett digitalt, avancerat, modernt och smart verktyg. Ett system som ständigt utvecklas för att kunna hantera alla de utmaningar träningsbranschen står inför. Våra kunder verkar i både Sverige, Norge och Danmark och näst på tur står Finland där vi satsar på att växa under kommande år.

I din roll hos oss blir du en del av Wondrs supportteam som ansvarar för att möta de utmaningar och frågeställningar som dagligen inkommer via mail och telefon från kunder. Du hjälper och guidar dem i systemet, felsöker olika typer av problem som kan uppstå samt bygger och vårdar kundrelationer. Vidare ansvarar du tillsammans med teamet för att:

  • Driva uppstartsprocesser
  • Utbilda internt och externt
  • Testa och felsöka nya/befintliga funktioner
  • Självständigt prioritera arbetsuppgifter samt utföra dem
  • Rapportera hittade problem och oro till närmsta chef

Vi är ett snabbt växande företag som erbjuder ett system som kontinuerligt är under utveckling med förbättringar och nya funktioner. Därför är det viktigt att du är lättlärd, trivs med högt tempo och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi jobbar tätt tillsammans mellan avdelningar och det är därför viktigt att du är flexibel och gillar att vara behjälplig i olika sammanhang.

För att lyckas i rollen behöver du vara teknisk, serviceinriktad och pedagogisk. Talar du dessutom finska är detta mycket meriterande för denna tjänst. Vi vill även att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du har kunskaper i fler nordiska språk.

Hos oss får du ett roligt, omväxlande och utmanande jobb tillsammans med grymma kollegor. Vi har en bra sammanhållning och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att vara öppen, utåtriktad och ha en gnutta humor skadar aldrig.

Vi erbjuder chansen att lära känna och växa tillsammans med dedikerade kollegor som alla har olika bakgrund, erfarenheter och kunskaper.

Övrig information om jobbet

  • Heltid med en provanställning om 6 månader. Om inget annat avtalas övergår provanställningen till en tillsvidareanställning.
  • Placering på vårt härliga kontor i Jönköping. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid.
  • Ordinarie arbetstid är måndag till fredag 08:00-17:00.

Förmåner:

  • Flextid (Supporten öppen 08:30-16:00)
  • Friskvårdsbidrag 5000kr
  • Parkeringsplats
  • Tjänstepension

Låter tjänsten som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt till hr@brpsystems.com. Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wondr AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Wondr AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons