Jobbsafari är en del avschibsted logo

Finskspråkig Telefonförsäljning homeagent (sälj i egen hemmiljö)

Finskspråkig Telefonförsäljning homeagent (sälj i egen hemmiljö)

Tikspac AB · Falkenberg · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens HomeAgent i din ansökan


Vill du arbeta hemifrån eller på ett av våra kontor med riktigt bra villkor och med Miljöperspektiv?


Sedan 2001 har TiksPac samarbetat med Nordiska kommuner och ställt ut miljöstationer för att hålla Sverige och Norden rent. Årligen tillhandahåller vi över 17 miljoner skräppåsar i 170 av Sveriges kommuner och närmare 27 miljoner i Norden. Företaget är inne i en expansionsfas och söker därför fler duktiga kolleger som vill arbeta hemifrån som Home Agents.

Vi söker personer som gillar att arbeta med försäljning och ha telefonen som sitt redskap. Arbetet bedrivs dagtid på vardagar och går ut på att få företag att synas i anslutning till miljöstationerna vilket de flesta företag ställer sig positiva till. Vi tror att en framgångsrik säljare på TiksPac är en tävlingsmänniska som har en stark egen drivkraft. Tjänsten gäller heltid med placering hemma, alternativt på ett av våra moderna kontor i Falkenberg eller Malmö.

Det är en enkel form av försäljning som inte kräver lång införsäljningsperiod. Förutom en introduktionsutbildning kan du förvänta dig genomarbetade ringlistor, ett tydligt ledarskap med daglig uppföljning samt riktigt bra villkor. TiksPac tillämpar sex månaders provanställning. Under perioden som avses får du 20 000 kronor i grundlön alternativt provisionsbaserad lön, tjänstepension samt möjlighet till bonus. Efter provanställningen höjs din grundlön till 28 000 kronor samtidigt som övriga förmåner kvarstår. Det är inte ovanligt att våra duktiga säljare kommer upp i månadsersättningar på 80 000 kr eller mer. Vi tillskriver vår personal ett stort värde och ser gärna att våra medarbetare är långsiktiga i sin roll inom företaget.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tikspac AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Tikspac AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens HomeAgent i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons